Tiriac Auto Tiriac Auto

Programul Rabla de la Ford pentru persoane juridice

Programul Rabla de la Ford pentru persoane juridice

In afaceri, oamenii sunt motorul. Iar pentru asta, oamenii trebuie sa se bucure de mobilitate si de siguranta. Pentru tine, afacerea si echipa ta, continuam Programul Rabla de la Ford pentru Persoane Juridice, dedicat companiilor care au nevoie sa se bazeze pe flota auto. 

Oricare ar fi nevoile tale si ale echipei tale, gama de autoturisme FORD este pregatita sa va conduca spre performanta. In program am inclus modelele:

Ford Kuga Titanium PHEV: pret 22.000 € fara TVA. Detalii aici

✅ Ford EcoSport: pret 11.300 € fara TVA. Detalii aici

Ford Mondeo Trend Hybrid: pret 18.200 € fara TVA. Detalii aici

Afacerea ta are mereu prioritate pentru noi, asa ca suntem mereu langa tine cu oferte care sa-ti dea puterea sa evoluezi, sa tii pasul cu noile tehnologii, dar si cu nevoile echipei tale. Pentru ca, orice s-ar intampla, trebuie sa mergem mai departe. 

Alege modelul care se potriveste cel mai bine business-ului tau si rezerva acum oferta!

Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA, a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford si valoarea contravalorii primei de casare prin programul Rabla 2020 (6500 lei conform Program Rabla si 1000 lei aplicabil numai daca Programul Rabla se va aplica si in primul trimestru al anului 2021 in aceleasi conditii ca si in trimestrul 4 al anului 2020). 
 

Oferta este valabila in perioada 1.05-31.10.2021. Oferta se aplica vehiculelor comandate in perioada mentionata in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.