Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.

Programare service

Experienta indelungata in domeniul auto ne recomanda cand vrei ca masina ta sa fie pe maini bune. Te asteptam la service-urile Tiriac Auto din Bucuresti, Brasov, Pitesti, Constanta, Oradea si Bacau.
PROGRAMEAZA-TE

Ford Service Express

Revizie completa in doar 60 de minute sau mai putin. Programul Ford Service Expres ofera operatiuni de mentenanta, precum revizii complete finalizate in maxim 60 de minute sau revizii Motorcraft.
PROGRAMEAZA-TE

Programare service - Ford Motorcraft

Pentru masina ta Ford cu vechime mai mare de 4 ani, foloseste piesele din gama economica de origine Ford Motorcraft. De la revizie la reparatii uzuale, pana la Pre-verificare I.T.P si anvelope potrivite fiecarui sezon.

Contact

In reteaua de Service Tiriac Auto beneficiezi de servicii complete pentru autovehicule de pasageri sau autoutilitare Ford. Pentru noi, calitatea, performanta si profesionalismul sunt pe primul loc.
DETALII

Garantie

Fie ca ai un model Ford nou sau unul utilizat, vrem sa facem ca experienta ta de utilizare sa fie cat mai lipsita de griji. Gama extinsa de garantii ofera servicii si suport adaptate nevoilor tale individuale.
DETALII

Servicii service Ford

In Service Tiriac Auto beneficiezi de servicii complete pentru modele Ford. Experienta indelungata in domeniul auto ne recomanda atunci cand vrei ca masina ta sa fie pe maini bune.
DETALII

Asistenta rutiera

Ai nevoie de tractare auto sau de asistenta rutiera? Serviciul de tractare auto este disponibil la orice ora, in orice zi a saptamanii. Serviciul de asistenta rutiera este gratuit pentru clientii Tiriac Auto.
SOLICITA

Serviciul Ford Asistenta 12

Intretinerea regulata a Fordului tau este benefica nu doar pentru vehiculul tau, ci si pentru linistea ta. Ford Asistenta12 se adresează proprietarilor de vehicule Ford aflate in afara perioadei de garantie.
DETALII

Tractare auto

Atunci cand ai probleme cu masina - fie ca este o defectiune, fie ca este un accident rutier, timpul este esential. Serviciul de tractare auto este disponibil la orice ora, in orice zi a saptamanii.
DETALII

Piese si accesorii

Cumpara pentru masina ta doar piese auto originale! Componentele de calitate inseamna siguranta pentru tine si pentru familia ta, prelungesc viata masinii si o protejeaza.
DETALII

Promotii service Ford

Promotii service: Verificari de sezon - Iti pregatim masina pentru fiecare sezon. Pre-verificare I.T.P. - Un mod sigur de a preveni un refuz ITP. Stergatoare - lamele de inlocuire.
DETALII

Promotii Motorcraft

Piesele din gama economica de origine Ford ofera tot ceea ce merita masina ta de peste 4 ani - De la revizie la reparatii uzuale, pana la Pre-verificare I.T.P si anvelope potrivite fiecarui sezon.
DETALII
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.