• Oferta este valabila pentru autoturisme si autovehicule comerciale, indiferent de marca, si este supusa unor termene si conditii.

• Oferta este valabila doar pentru programarile solicitate prin completarea formularului de mai jos, selectand optiunea „CASCO - reducere 500 lei din costul fransizei” si pentru programarile solicitate prin CALL CENTER *4141 pentru Autoconstatare asigurare CASCO.

In urma inscrierii, vei primi pe e-mail si pe SMS un cod unic de promotie ce va fi activat dupa 24 de ore de la primirea acestuia si va putea fi folosit in toate locatiile Tiriac Auto.

Nu uita, la Tiriac Auto beneficiezi de serviciul AUTOCONSTATARE, ce presupune evaluarea unei daune auto acoperita de polita CASCO sau RCA de catre un expert Tiriac Auto prezent la fiecare punct de lucru, fara ca tu sa mai fii nevoit sa vizitezi societatea de asigurari sau sa urmezi procedurile online solicitate de asigurator.

**

Actele si documentele necesare intocmirii unui dosar de dauna pe care trebuie sa le ai asupra ta la data programarii stabilita prin call-center pentru  Autoconstatare sunt:

▶ constatarea amiabila sau actele de la politie – in original

▶ certificat de inmatriculare auto (talon)

▶ permis de conducere valabil

▶ polita Casco/RCA – copie

▶ imputernicire – in original, pentru autovehiculele ai caror proprietari sunt persoane juridice

 

Nu se deschid dosare de dauna de tip autoconstatare pentru:

▶ evenimente de tip furt, tentativa de furt, incendiu, inundatie sau vandalism

▶ dosare de tip RCA pentru anumite societati de asigurare

 

Avem incheiate protocoale pentru Autoconstatare cu urmatoarele societati de asigurare:

In functie de societatea de asigurare avuta, polita Casco sau RCA, conditiile contractuale limiteaza serviciul de Autoconstatare la o anumita suma maxima de despagubire pe eveniment. Daca suma mentionata este depasita, clientul va fi directionat catre centrul de daune al societatii de asigurare.Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail


1

SUNA-NE LA *4141 SAU COMPLETEAZA FORMULARUL

E primul pas pentru deschiderea dosarului de dauna. Iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie.

2

INTOCMIM DOSARUL DE DAUNA, GRATUIT

Ai doua optiuni: te programezi pentru Autoconstatare la un centru de daune Tiriac Auto (vezi aici actele necesare), sau ne trimiti documentele pe email (vezi aici actele necesare).

3

INTERMEDIEM EMITEREA NOTEI DE CONSTATARE

Echipa Tiriac Auto se ocupa si comunica direct cu asiguratorul pentru emiterea Notei de constatare.

4

TE ASTEPTAM IN RETEAUA TIRIAC AUTO PENTRU DESCHIDEREA COMENZII DE LUCRU.

Doar daca este necesar se va efectua o reconstatare.

5

TE PROGRAMAM LA SERVICE PENTRU REPARATII

Dupa primirea Acord Intrare in Reparatie/ Accept de Plata de la asigurator si sosirea pieselor comandate, te programam la service si iti alocam o masina de inlocuire*.

6

TE ASTEPTAM SA-TI PREDAM MASINA REPARATA

La finalizarea lucrarilor, iti predam autovehiculul si semnam documentele finale.

* daca este necesar, gratuit pe o perioada de 5 zile, in limita parcului disponibil.

Date contact Ateliere Tinichigerie-Vopsitorie

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.