Conditii ofertare auto rulate

Conditii privind ofertarea, rezervarea si perfectarea documentatiei de vanzare pentru autovehicule rulate prezentate pe website-ul https://www.tiriacauto.ro/auto-rulate/prezentare

Website-ul https://www.tiriacauto.ro/auto-rulate/prezentare permite exclusiv vizualizarea autovehiculelor rulate comercializate de către Țiriac Auto S.R.L. Conținutul website-ului nu reprezintă o ofertă fermă de vânzare din partea Țiriac Auto S.R.L. a oricăruia dintre autovehiculele promovate.

Datorită modului de derulare a întregului proces de vânzare, astfel cum este descris mai jos, este posibil ca unele dintre autovehiculele prezentate să nu mai fie disponibile pentru comercializare la momentul vizualizării. Din acest motiv, solicitarea unei oferte de cumpărare prin intermediul site-ului nu prezintă garanția că veți putea achiziționa autovehiculul respectiv și nici asumarea din partea Țiriac Auto S.R.L. a unei obligații ferme de vânzare.

Țiriac Auto S.R.L. nu își asuma responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor existente pe website, însă face tot posibilul pentru ca acestea sa fie cat mai corecte si actualizate.

Totodată, in cadrul politicii de actualizare a produselor, Țiriac Auto S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de vanzare din punct de vedere tehnic, cantitativ si de pret, fara nicio notificare prealabila.

Toate preturile afisate contin T.V.A., daca nu este mentionat in mod expres contrariul. Plata pretului se face de client catre Țiriac Auto S.R.L., in echivalent Lei, luand in considerare cursul de vanzare Euro/Leu al Unicredit Bank S.A. casierie, cursul din data emiterii facturii proforme sau din data semnarii contractului de vanzare, oricare dintre acestea intervine prima.

 

Cursul zilei poate fi accesat aici: https://www.unicredit.ro/ro/institutional/Diverse/SchimbValutar.html

Autovehiculele prezentate pe website-ul https://www.tiriacauto.ro/auto-rulate/prezentare vor fi șterse în termen de 7 zile de la data emiterea facturii fiscale si a cetificatului fiscal de radiere, cu conditia efectuarii platii integrale a prețului de vânzare de către client. 

În vederea achiziționării unui autovehicul promovat, persoanele interesate trebuie să parcurgă următorii pași:

1. Sa solicite oferta detaliata pentru  autovehiculul  pe care dorește să îl achiziționeze, prin accesarea butonului „Cere oferta”, disponibil pe fiecare dintre paginile de prezentare a autovehiculelor; 

2. Ulterior transmiterii unei Cereri de oferta, un reprezentat Țiriac Auto S.R.L., va verifica disponibilitatea autovehiculului si va contacta persoana interesată în vederea transmiterii unei oferte de vânzare. 

Țiriac Auto S.R.L. este exonerata de orice raspundere in situatia in care, la data primirii unei Cereri de ofertă, autovehiculul avand configuratia descrisa in website, devine indisponibil pe stocul său, inclusiv ca urmare a rezervării de către un alt client, ori in situatia in care pretul autovehiculului se modifica;

3. In cazul in care sunteti interesat de oferta astfel primita, Cumparatorul trebuie sa raspunda in scris si sa solicite rezervarea autovehiculului. Reprezentantul Țiriac Auto S.R.L. care a intocmit oferta va rezerva autovehiculul, in limita stocului disponibil. Rezervarea este valabila 1 (una) zi lucratoare de la data efectuarii. 

4. Pe durata rezervării, clientul se va prezenta la sediul Țiriac Auto S.R.L. sau punctul de lucru indicat în prezentarea autovehiculului, în vederea vizualizării acestuia și, dacă acesta corespunde cerințelor clientului, se va semna contractul de vânzare și se va plăti un avans care nu va fi mai mic de 15% din prețul de vânzare agreat.

Țiriac Auto S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in functie de specificatia si valoarea autovehiculului, sa solicite achitarea de catre client a unui avans mai mare de 15%, dar nu mai mult de 50% din pretul autovehiculului.

5. Rezervarea isi pastreaza valabilitatea numai dacă sunt îndeplinite următoarele conditii:

clientul achită avansul stabilit în contract;

▶ clientul transmite dovada achitarii acestuia catre Țiriac Auto S.R.L., in perioada de valabilitate a rezervarii. 

Neîndeplinirea acestor condiții, dau dreptul Țiriac Auto S.R.L. de a anula rezervarea și de a demara procedura de vânzare a autovehiculului către o altă persoană interesată.

6. Oferta de vânzare se va considera acceptata de catre client numai sub conditiile cumulative privind rezervarea si achitarea avansului, in termenele si conditiile indicate.

7. Termenul de predare a autovehiculului va fi comunicata de catre Țiriac Auto S.R.L. ulterior incasarii avansului. 

8. Cumparatorul va achita diferenta de plata pana la contravaloarea pretului integral si se va prezenta la locul livrarii, in vederea preluarii autovehiculului in termen de maxim 7 (sapte) zile calendaristice de la data comunicarii termenului de predare.

9. Prevederile specifice privind obligatiile partilor privind vânzarea, garanția (dacă este acordată), livrarea, depozitarea si plata pretului la termenele convenite vor fi prevazute in contractul de vanzare-cumparare incheiat intre parti in forma scrisa.

10. Fara a aduce atingere altor drepturi si remedii prevazute de lege, in special, dar fara a se limita la, dreptul de a obtine daune-interese, in cazul in care Cumparatorul intarzie efectuarea platii diferenței de preț cu mai mult de 7 (sapte) zile calendaristice fata de datele scadente ale platii precizate anterior în contract, Tiriac Auto S.R.L. isi rezerva dreptul, nu si obligatia, de a declara unilateral rezolutiunea contractulului de vânzare încheiat, fara a mai fi necesara interventia unei instante judecatoresti, fara punere in intarziere sau vreo alta formalitate prealabila suplimentara.

In acest caz, Tiriac Auto S.R.L. are dreptul sa retina/sa solicite cu titlu de daune interese o suma echivalenta cu avansul achitat de Cumparator, insa nu mai putin de 10% din pretul autovehiculului cu privire la care s-a intarziat plata integrală a prețului.

Termenii si conditiile de mai sus nu se aplica autovehiculelor de test-drive prezentate pe website-ul https://www.tiriacauto.ro/, comercializate, de asemenea, de Tiriac Auto SRL. 

 

S.C. TIRIAC AUTO SRL

 


Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.