Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.

Programul Ford Approved - vehicule rulate

Ford lanseaza Ford Approved in Romania, programul Ford de Vehicule Rulate Certificate.

Ce inseamna Vehicul Rulat Certificat Ford?

Un vehicul produs in uzinele Ford, vandut printr-un dealer Ford, intretinut la termen cu materiale Ford respectand procedurile Ford si care este inspectat, revizuit si certificat de catre un specialist Ford. In plus, vehiculele Ford Approved au un rulaj maxim de 120.000 km, sunt puse in circulatie de cel mult 5 ani si sunt insotite de o garantie de cel putin 12 luni si de servicii de Asistenta Rutiera.

Bineinteles, poti cumpara aceste vehicule doar de la dealerii Ford inclusi in programul Ford Approved, beneficiind de asistenta de specialitate din partea consilierilor Ford. Acestia sunt pregatiti pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie ca sa iti alegi masina cea mai potrivita. Daca doresti sa achizitionezi masina ta Ford Approved apeland la un instrument de finantare (credit sau leasing financiar), la dealeri vei gasi toate informatiile si vei fi sprijinit pentru intocmirea documentelor necesare.

Mai jos ai toate informatiile privind calificarea vehiculelor Ford Approved si pregatirea tehnica a acestora, Garantia Ford Approved si Asistenta Rutiera si o parte dintre instrumentele de finantare disponibile pentru achizitia unui vehicul Ford Approved.

✔ Certificare si pregatire tehnica 

Pentru a fi calificat ca vehicul Ford Approved, fiecare vehicul Ford va trece printr-o serie de verificari documentare si tehnice. Daca oricare dintre criterii nu este indeplinit, vehiculul nu va fi certificat Ford Approved. Astfel, clientii nostri vor avea un autovehicul rulat cel mult 5 ani, cu un istoric de service complet, cu un parcurs de cel mult 120.000 km si care trece printr-o serie de verificari.

Pentru inceput, sunt verificate documentele de proprietate, seriile de caroserie si documentele care atesta intretinerea corespunzatoare a masinii pentru ca tu sa ai siguranta ca iti cumperi un vehicul corespunzator exigentelor Ford Approved astfel incat sa folosesti masina fara nicio grija.

Dupa aceasta prima inspectie, se trece la verificarea tehnica executata de catre un tehnician instruit de catre Ford. Acesta verifica rotile, franele, sasiul, nivelurile de umplere cu fluide, motorul si trenul de rulare, piesele electrice si cele mobile, exteriorul si interiorul masinii iar la final, pentru a completa procesul de inspectie in conditii cat mai apropiate de cele ale utilizarii normale, face o proba de drum.

Daca in cursul procesului de inspectie sunt identificate situatii ce presupun interventia in vederea aducerii in starea de functionare normala pentru varsta si rulajul vehicului, aceste interventii sunt realizate in atelierul Ford, cu piese de origine, conform indicatiilor si specificatiilor producatorului. Astfel, tu vei avea o masina corespunzatoare din punct de vedere tehnic pe care sa te bazezi in orice situatie.

In plus, pentru a avea libertatea de utilizare asemanatoare unui vehicul nou, te asiguram ca pana la urmatoarea revizie poti parcurge linistit 20.000 km sau pot trece 12 luni fara probleme (oricare dintre limite este atinsa prima). Si mai mult, pana la urmatoarea Inspectie Tehnica Periodica aveti un interval mai mare de 12 luni (cu exceptia cazurilor in care legea impune efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice la un interval mai mic decat 24 de luni in functie de utilizarea vehiculului).

✔ Garantie si Asistenta Rutiera

Garantia vehiculului Ford Approved acopera o perioada de cel putin 12 luni din momentul cumpararii. Aceasta poate fi compusa din garantia de baza a vehiculului nou, garantia extinsa Ford Protect sau garantia specifica Ford Approved, oricare dintre ele acoperind total sau partial cele 12 luni mentionate.

Astfel, pentru un vehicul care mai are 6 luni din garantia de baza si care nu beneficiaza de garantia extinsa Ford Protect, asigurarea celor 12 luni minime de garantie se face prin adaugarea la garantia de baza ramasa a unui interval de 6 luni de garantie Ford Approved. Daca un vehicul nu beneficiaza la data vanzarii ca vehicul Ford Approved de nici una dintre garantiile de baza sau Ford Protect, garantia va fi asigurata pentru o perioada de 12 luni de catre garantia Ford Approved.

Asistenta Rutiera este asigurata pentru o perioada de pana la 12 luni prin programul Ford Asistenta12. Programul include Servicii de Asistenta Rutiera disponibile timp de 12 luni sau pana la urmatoarea revizie periodica, oricare situatie apare prima. Pentru detalii suplimentare acceseaza pagina programului Ford Asistenta12.

✔ Finantarea

Cand decizi sa cumperi o masina, una dintre optiuni ar fi aceea de finantare a achizitiei. Folosind instrumentele de finantare pentru autovehicule rulate (credit sau leasing financiar) ai posibilitatea de a accede imediat la un automobil de valoare mai mare decat suma disponibila in momentul achizitiei sau de a folosi o parte din banii disponibili pentru a te ocupa de alte prioritati. La dealerii Ford Approved vei primi toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie.

✔ Creditul Ford Promo 

Un produs de finantare este creditul in lei pentru autovehicule rulate oferit de partenerul nostru, UniCredit Consumer Financing. Prin intermediul acestuia, obtii costuri reduse comparativ cu alte credite de nevoi personale. Finantezi si asiguri masina cu un singur drum la sediul dealerului, fara complicatii, fara drumuri suplimentare si fara birocratie.
Creditul in LEI cu dobanda variabila de 7.5% pe care il poti accesa in 3 pasi simpli:

Alegi autovehiculul, discuti oferta de credit si ti se prezinta pe loc lista de documente necesare dosarului de finantare. Totul in showroom, fara drumuri suplimentare!
Dupa analiza si aprobarea dosarului, semnam contractul de credit si iti ridici masina!

Oferta Credit Ford Promo presupune:

◼ Dobanda variabila 7.5%, cu modificare de ROBOR la 3 luni;
◼ Avans min – 10%
◼ Comision lunar de administrare credit – 39 lei;
◼ Comision de analiza dosar – 790 lei

Pentru un autoturism in valoare de 50.000 lei (cu TVA), avans 5.000 lei, valoarea totala a creditului va fi de 45.000 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii variabila 7.5% (ROBOR la 3 luni + 6.74%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 39 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 956.5 lei, valoarea totala platibila 57.393 lei, DAE 10.49%.

Avantaje ale creditului auto:
◼ Credit dedicat masinii – credit conceput special pentru masina ta care implica costuri mai mici fata de creditele de nevoi personale;
◼ Transparenta – nu exista comisioane sau taxe ascunse;
◼ Accesibilitate – ai la dispozitie modalitati multiple de plata a ratelor, tu trebuie doar sa alegi varianta potrivita tie.

✔ Leasing Financiar cu Ford Leasing


Parametrii produsului Ford Leasing:
◼ este disponibil pentru masini rulate comercializate de catre dealerii autorizati;
◼ se adreseaza persoanelor fizice, PFA si companiilor pentru achizitii in Euro si Lei si reprezinta o oportunitate pentru completarea parcului auto cu cele mai mici costuri de finantare.

Oferta* Ford Leasing presupune:

◼ Dobanda de la 4,99% variabila;
◼ Avans de la 20% din pretul autoturismului;
◼ Perioada de finantare flexibila – de la 12 pana la 60 de luni;
◼ Comision lunar de administrare - 0,05%;
◼ Comision de analiza a dosarului de 2,5% din pretul de achizitie;li>

Avantaje

◼ Confort – accesezi finantarea si asigurarea intr-un singur loc: la dealerul tau.
◼ Transparenta – toate comisioanele si taxele iti sunt prezentate la semnare, nu exista comisioane ascunse.
◼ Promptitudine – raspundem prompt si solutionam rapid orice solicitare a ta.

*Oferta Ford Leasing de mai sus adresata persoanelor juridice si fizice este supusa unor termeni si conditii, valabila pana la 31.03.2016, in limita stocului disponibil, pentru automobilele rulate achizitionate prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Exemplu de calcul: pentru un autoturism in valoare de 8.000 Euro (cu TVA), avans 1.600 EUR (minim 20%), pe 60 luni, rata anuala a dobanzii (variabila) 4,99%, comision de analiza dosar 2.5 % din pretul masinii (200 EUR), comision lunar de administrare 0,08% (3.20 EUR), valoarea ratei lunare 122,28 EUR (TVA inclus), valoarea totala platibila 9.456,80 EUR, DAE 9,21%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.