Panou de informare cu privire la date personale

Alegeți una dintre opțiunile de mai jos:

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Ca sa putem analiza comunicarea pe care ne-ati transmis-o, va informam ca prelucram adresa dvs. de email, precum si orice alte date pe care le-am obtinut din emailul dvs.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

 • Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1
 • Telefon: 0374.14.14.14
 • Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform solicitarii din email si datelor transmise cu aceasta ocazie. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos.

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri.

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

Catre furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici .

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs. 

Prin exceptie, daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni. 

Exceptie mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizeaza intr-un contract de vanzare-cumparare, caz in care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate in Politica de confidentialitate, pct. 7.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii. Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin transmiterea unui email la aceeasi adresa. 

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie. 

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam sa consultati Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele dvs., precum si una sau mai multe dintre telefon, email, conform formularului completat online, in functie de ce ati bifat.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012. 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact: 

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va transmite comunicari de marketing, constand in oferte comerciale, anunturi de test-drive, newsletter, invitatii la evenimente, pe baza consimtamantului dvs. 

Prelucram datele pentru a va oferi asistenta pentru autovehiculul detinut (notificari de reamintire programari, oferte de mentenanta, informatii, programari si comunicari referitoare la asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP) si ne intemeiem pe consimtamantul dvs. oferit in acest scop sau, dupa caz, pe contractul dintre parti sau nevoia de comunicare in vedere incheierii contractului. 

Daca v-ati dat consimtamantul, va vom contacta pentru a realiza sondaje de opinie cu privire la gradul de satisfactie fata de produsele si serviciile Tiriac Auto.

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos. 

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri. 

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

1. daca sunteti interesat de ofertele noastre (potential client), transmitem datele catre:

- importatorii si producatorii de autovehicule in vederea urmaririi indeplinirii obligatiilor noastre avute in calitate de dealer conform Politicii privind schimbul de date intre dealer, importator si producator.

2. Daca sunteti sau ati devenit clientul Tiriac Auto, transmitem datele catre:

- importatorii si producatorii de autovehicule pentru acordarea garantiei produsului si remedierea in termen de garantie cu defectiunile aparute, catre furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center), conform contractului incheiat cu dvs;

- autoritatile statului, la cererea acestora sau conform legii;

- contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari);

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate de regulă numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European. În cazul existenţei unui transfer către state din afara UE sau a Spațiului Economic European, ne asigurăm că avem semnate documente relevante care să asigure protecţia datelor cu caracter personal transferate.

Cat timp va prelucram datele

Datele vor fi prelucrate timp de maximum 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de retragere a consimtamantului dumneavoastra in orice moment, care, in plus, va va fi reamintita proactiv de noi la un interval de cel mult 12 luni.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii. 

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv. 

Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin folosirea acestei pagini.
In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 , email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie.

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele, emailul dvs., precum si numarul de telefon, daca ati bifat si aceasta modalitate de comunicare.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012. 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va programa la drive-test, pe baza consimtamantului dvs. 

De asemenea, prelucram datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos. 

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri. 

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs. 

Prin exceptie, daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni. 

Exceptie mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizeaza intr-un contract de vanzare-cumparare, caz in care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate in Politica de confidentialitate, pct. 7.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii. 

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv. 

Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie. 

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram adresa de email primita de la dvs., numele, prenumele, numarul de telefon, daca ati bifat si aceasta modalitate de comunicare, precum si informatii despre masina detinuta in masura in care ni le furnizati.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012. 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va transmite comunicari in scopuri de marketing prin e-mail – newsletter – si/sau prin telefon/sms (inclusiv primirea de comunicari despre actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), pe baza consimtamantului dvs.

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin email si/sau telefon si/sau mesaje pe platforme de comunicare mobila. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos. 

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri. 

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Catre furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Datele vor fi prelucrate timp de maximum 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de retragere a consimtamantului dumneavoastra in orice moment, care, in plus, va va fi reamintita proactiv de noi la un interval de cel mult 12 luni.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii. 

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv. 

Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.


Daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin folosirea acestei pagini. 

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie. 


Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastră de confidențialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele, emailul dvs., precum si numarul de telefon, daca ati bifat si aceasta modalitate de comunicare.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012. 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va transmite detalii despre o anumita oferta postata pe website sau despre oferte similare, pe baza consimtamantului dvs. 

De asemenea, prelucram datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos. 

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri. 

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Catre furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici


Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs. 

Prin exceptie, daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni. 

Exceptie mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizeaza intr-un contract de vanzare-cumparare, caz in care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate in Politica de confidentialitate, pct. 7.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii. 

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv. 


Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie. 

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele, emailul dvs., precum si numarul de telefon, daca ati bifat si aceasta modalitate de comunicare. 

De asemenea, prelucram date cu privire la perioada in care si zona unde doriti sa folositi automobilul si preferinta pentru un anumit tip de automobil si tip persoana. De asemenea, in masura in care ne furnizati aceste date in vederea incheierii unui contract, in plus fata de tipurile de date deja mentionate va vom prelucra si CNP-ul, serie si numar CI si datele din permisul auto (serie si numar, categorie permis, perioada valabilitate).

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012. 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va transmite detalii pentru inchirierea unui autovehicul, pe baza consimtamantului dvs. 

De asemenea, prelucram datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos. 

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri. 

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Către furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs. 

Prin exceptie, daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii. 

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv. 


Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Dacă prelucrarea se bazează pe consimtamant, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie. 

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele dvs., locatia, email, masina ofertata la buy-back, precum si numarul de telefon, daca ati bifat si aceasta modalitate de comunicare.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va transmite detalii despre posibilitatile de buy-back, pe baza consimtamantului dvs.

De asemenea, prelucram datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos.

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri.

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Catre furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs.

Prin exceptie, daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni.

Exceptie mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizeaza intr-un contract de vanzare-cumparare, caz in care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate in Politica de confidentialitate, pct. 7.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie.

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele dvs., precum si una sau mai multe dintre telefon, email, in functie de ce ati bifat. De asemenea, vom prelucra date privind locatia preferata.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va programa la service, pe baza consimtamantului dvs.

De asemenea, prelucram datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos.

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri.

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Catre furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs. Daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie.

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Ce date prelucram si cum le-am obtinut

Prelucram numele, prenumele, emailul dvs., precum si numarul de telefon, daca ati bifat si aceasta modalitate de comunicare.

Cine este operatorul si care sunt datele ofiterului pentru protectia datelor

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/745/2012.

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

– Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

– Telefon: 0374.14.14.14

– Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram datele pentru a va transmite detalii despre comandarea unui autovehicul si oferte pentru autovehicule din stoc extern, care corespund detaliilor solicitarii dvs., pe baza consimtamantului dvs. 


De asemenea, prelucram datele dvs. pentru:

· asigurarea unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem deja o relatie contractuala sau un interes legitim, de pilda, de a va raspunde la email si intrebari, de a va furniza oferte similare;

· furnizare de oferte, produse / prestare de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera) – in vederea incheierii si derularii unui contract cu dvs.;

· indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin (de ex. evitarea practicilor comerciale inselatoare, legea nr. 363/2007, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor – republicata etc.).

Cum prelucram datele dvs.

Prelucram datele prin contactarea dvs. prin telefon, sms, email, conform optiunii exprimate. De asemenea, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date atat timp cat nu solicitati stergerea lor, conform legii, pe perioada de pastrare mentionata mai jos.

Nu folosim datele dvs. obtinute astfel pentru proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri.

Pentru lista actualizata de aplicatii in care se gasesc datele dvs., va rugam vedeti aici.

Unde si catre cine transmitem datele dumneavoastra

· Catre furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

· autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

· contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari).

Pentru lista actualizata de furnizori catre care se transmit datele dvs., va rugam vedeti aici.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau a Spatiului Economic European.

Cat timp va prelucram datele

Va vom prelucra datele atat timp cat este necesar pentru a raspunde solicitarii dvs.

Prin exceptie, daca ati solicitat o oferta sau ati facut o programare la service, este posibil ca datele sa fie pastrate in aplicatiile care gestioneaza activitatile respective pana la maximum 12 luni.

Exceptie mai face cazul in care solicitarea de oferta se concretizeaza intr-un contract de vanzare-cumparare, caz in care datele se prelucreaza conform principiilor ce pot fi verificate in Politica de confidentialitate, pct. 7.

Ce drepturi aveti cu privire la date

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune prelucrarii.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care va privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Puteti exercita oricare din aceste drepturi prin transmiterea unei cereri la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare prin trimiterea unui email la prelucrare.date@tiriacauto.ro.

in cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea legislatiei in vigoare, aveti si urmatoarele drepturi: a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro); b) dreptul de a formula actiune in justitie.

Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Compara Inchide

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.