Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

 

 

Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare in conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor ("GDPR") si legislatia nationala in vigoare.

 

1. Informatii generale

Noi, societatea TIRIAC AUTO SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1, inregistrata la ORC Bucuresti sub nr. J40/745/2012, avand CUI 11331727, („Societatea“), reprezentam operatorul in conformitate cu GDPR. Datele de contact ale responsabilului Societatii cu protectia datelor sunt e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro, telefon : 0374.14.14.14.

2. Scopul prelucrarii si categoriile de date prelucrate:

Societatea prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  • in scopul furnizarii de produse / prestarii de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera);
  • in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Societatii;
  • in scopul urmaririi intereselor legitime ale Societatii;
 
in urmatoarele scopuri, toate vizand domeniul auto, in masura in care ati fost de acord cu fiecare dintre ele:

 

  • Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale
  • Furnizarea de informatii cu privire la test drive-uri
  • Furnizarea de informatii cu privire la evenimentele Societatii
  • Furnizarea de informatii de asistenta a nevoilor legate de autovehicul (mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP)
  • Participarea la sondaje de opinie cu privire la produsele si serviciile Societatii referitor la gradul de multumire a clientilor
 
in TIRIAC AUTO SRL sunt prelucrate urmatoarele categorii de date:
 
  • Numele, codul numeric personal, data nasterii, documentul de identitate, functia, adresa, e-mailul, numerele de telefon fix si/sau mobil, numarul de fax;
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o nota sau inregistrarea unui apel pe care l-ati facut catre unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Relatii cu Clientii, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidente ale unui contact cu noi;
  • Informatii privind contul dvs., cum ar fi datele platilor datorate sau primite, abonamentele pe care le utilizati, numerele de cont sau alte informatii in legatura cu contul dvs. sau care sunt incluse in portalul nostru de gestionare a relatiei comerciale cu fiecare client;
  • Informatii privind legitimitatea accesului – vom colecta parole, indicii si informatii de securitate similare utilizate pentru autentificare si accesul la conturi si servicii (pentru conturile on-line deschise de fiecare client pe web-site-ul companiei noastre);
  • Preferintele dvs. pentru anumite produse, servicii si stil de viata atunci cand ne spuneti care sunt acestea sau atunci cand presupunem care sunt, in baza modului in care utilizati produsele si serviciile TIRIAC AUTO SRL;
  • Preferintele in materie de marketing;
  • A se vedea sectiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectam utilizand cookie-uri, web beacons si alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Istoricul dvs. de navigare. Daca ne-ati dat permisiunea, TIRIAC AUTO SRL colecteaza categoriile de site-uri web pe care ati navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu, de exemplu sport, muzica sau stiri. Cu toate acestea, nu avem un istoric al site-urilor pe care navigati, acesta fiind limitat la o scurta perioada de timp pentru a permite efectuarea conexiunii. Utilizam aceste informatii privind interesele pentru a va trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a va arata reclame personalizate. Puteti sa renuntati la reclame conform sectiunii Cookie-uri pe site-ul nostru www.tiriacauto.ro sau, in cazul marketingului, prin intermediul sectiunii Setari privind Protectia Datelor,
  • Informatiile pe care le obtinem din alte surse, cum ar fi autoritati publice sau private, agentii de prevenire a fraudelor, precum si de alti furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum si comportamentul la navigarea online.
  • Pentru imbunatatirea serviciilor oferite, convorbirea cu consultantii nostri ar putea fi inregistrata si transcrisa in format text. Daca sunteti de acord sa autorizati inregistrarea si transcrierea, continuati apelul cu consultantii nostri. in cazul in care nu doriti acest lucru, va rugam sa inchideti apelul si sa ne contactati prin celelalte mijloace de comunicare astfel cum sunt prezentate in prezentul document.
  • Pentru programul de loialitate constand in oferirea unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelitatii clientului.
  • Nivelul serviciilor care vi se presteaza – de exemplu, probleme operationale si alte evenimente care pot afecta serviciile noastre;
  • Raspunsurile la invitatii si confirmarile de participare la evenimente.
Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi produsele sau serviciile noastre.
Datele cu caracter personal sensibile dezvaluie originea dumneavoastra rasiala si etnica, opiniile politice, convingerile religioase si filozofice, afilierea sindicala, datele genetice, datele biometrice, datele referitoare la sanatate sau datele referitoare la viata sau orientarea sexuala.
TIRIAC AUTO SRL nu colecteaza de la dumneavoastra in mod intentionat date cu caracter personal sensibile pentru a le stoca. Intentia TIRIAC AUTO SRL nu este de a prelucra acest tip de date decat daca ne furnizati in mod explicit date cu caracter personal sensibile (de exemplu, cerinte specifice referitoare la afilierea sindicala sau datele biometrice, in situatiile in care sunteti angajatii nostri).

 

3. Temeiul juridic al prelucrarii

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:
  • contractul de furnizare sau prestari servicii la care dumneavoastra sunteti parte sau cererea dumneavoastra inainte de incheierea unui contract;
  • Interesele comerciale legitime ale Societatii, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Oridecateori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dvs. in plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari. Interesul legitim al Societatii pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricerei activitati ilegale sau care prejudiciaza Societatea
  • Conformarea cu o cerinta legala imperativa, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri, si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor noastre ce vor fi prestate; sau
  • in plus, in masura in care ati fost de acord, consimtamantul dumneavoastra. Prelucrarea datelor cu caracter personal in baza consimtamantului reprezinta un scop aditional prelucrarii datelor personale in vederea executarii contractului la care sunteti parte si nu conditioneaza furnizarea/prestarea serviciilor contractuale. 
  • Prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Cumparati sau utilizati oricare dintre produsele si serviciile noastre;
  • Va inregistrati pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Va abonati la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactati prin diverse canale, sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Vizitati sau navigati pe site-ul nostru sau alte site-uri ale Grupului TIRIAC;
  • Ati acordat permisiunea altor societati, cum ar fi partenerii nostri comerciali sau asociatii nostri, precum si unor terti furnizori sau contractanti ai nostri, sa faca schimb de informatii cu noi cu privire la dvs.;
  • Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau
  • Sunteti clientul/beneficiarul unei activitati comerciale pe care o achizitionam/prestam.
  • De asemenea, colectam informatii de la anumite organizatii, daca este cazul si in masura in care avem temeiuri legale in acest sens. Acestea includ agentii de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agentii de verificare/control, agentii de calculare a facturii si prestatori servicii contractate.
  • Utilizam cookie-uri (fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul dvs.) si alte tehnici cum ar fi web beacons (fisiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmari miscarile dvs. pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare in acest sens si in legatura cu modul de a opta pentru renuntarea la acestea, va rugam sa consultati sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.tiriacauto.ro.

4. Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

Pentru a atinge scopurile mai sus prevazute, utilizam urmatoarele categorii de furnizori de produse si servicii/ imputerniciti:
  • furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);
  • autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);
  • contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari)
  • furnizorii Societatii implicati in mod direct/indirect in procesul de marketing si promovare.

5. Durata pastrarii

Datele Dumneavoastra personale vor fi pastrate de Societate pentru o perioada care nu depaaeste perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise mai sus si/sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligatiilor legale aplicabile Societatii.

6. Drepturile dumneavoastra

Regulamentul confera persoanelor carora li se prelucreaza date personale o serie de drepturi. Astfel, pe langa drepturile existente in prezent, regasim si dreptul la portabilitatea datelor si pe cel de stergere a datelor. Pe scurt, drepturile pe care le aveti:
 
Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere, pentru executarea unui contract, in vederea indeplinirii unei obligatii legale sau in scopul urmaririi intereselor noastre legitime.

Dreptul de acces - inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la informatiile privind modalitatea in care sunt prelucrate aceste date.

Dreptul la portabilitatea datelor - se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent de catre noi si care poate fi citit automat, dar si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie - vizeaza dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct sau prelucrari efectuate in baza consimtamantului expres, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare - se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - inseamna ca aveti dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; va opuneti prelucrarii si nu exista alte motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada necesara verificarii corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care Tiriac Auto S.R.L. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul de a depune o plangere - plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.

Ne puteti contacta:

  • Prin email - la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro;
  • Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta - la Sediul Societatii (la adresa mentionata la pct. 1);
  • Telefonic - la numarul: 0374.14.14.14
Detalii suplimentare precum si eventuale actualizari ale acestei informari privind protectia datelor dumneavoastra – puteti gasiti pe pagina web a Societatii – sectiunea Protectia Datelor
Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
    Toate marcile
      Toate modelele

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

        trimitere date

        Newsletter

        Marca
        • FORD
        • HYUNDAI
        • JAGUAR
        • LAND ROVER
        • MERCEDES-BENZ
        • MITSUBISHI

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.