Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

 

Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare in conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia nationala in vigoare.

1. Informatii generale

Noi, societatea TIRIAC AUTO SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1, inregistrata la ORC Bucuresti sub nr. J40/745/2012, avand CUI 11331727, („Societatea“), reprezentam operatorul in conformitate cu GDPR. Datele de contact ale responsabilului Societatii cu protectia datelor sunt e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro, telefon: 0374.14.14.14.

2. Cand colectam date despre dvs.?

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

• Sunteti clientul/beneficiarul unei activitati comerciale pe care o achizitionam/prestam;

• Cumparati sau utilizati oricare dintre produsele si serviciile noastre;

• Vizitati sau navigati pe site-ul nostru sau alte site-uri ale Grupului TIRIAC;

• Utilizati aplicatia mobila a Tiriac Auto;

• Va inregistrati pentru un anumit produs sau serviciu (exemplu: creare cont utilizator pe Site-ul Tiriac Auto);

• Ne contactati prin diverse canale, sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu, inclusiv canalele de comunicare asociate aplicatiilor social mediacum ar fi Facebook, LinkedIn, etc.;

• Ati acordat permisiunea altor societati, cum ar fi partenerii nostri comerciali sau asociatii nostri, precum si unor terti furnizori sau contractanti ai nostri, sa faca schimb de informatii cu noi cu privire la dvs.;

• Va abonati la comunicari de marketing (Neewsletters), alerte sau alte servicii oferite de noi;

• Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt publice;

• De asemenea, colectam informatii de la anumite organizatii, daca este cazul si in masura in care avem temeiuri legale in acest sens. Acestea includ agentii de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agentii de verificare/control, agentii de calculare a facturii si prestatori servicii contractate;

• Utilizam cookie-uri (fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul dvs.) si alte tehnici cum ar fi web beacons (fisiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmari miscarile dvs. pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare in acest sens si in legatura cu modul de a opta pentru renuntarea la acestea, va rugam sa consultati sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.tiriacauto.ro.

3. Scopul prelucrarii

Societatea prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

• in scopul asigurarii unei interactiuni si stabilirea unei relatii cu dvs. atunci cand avem o relatie contractuala sau un interes legitim;

• furnizarii de produse / prestarii de servicii din domeniul auto (produse: vehicule, piese si accesorii auto; servicii: reparatii, mentenanta, garantie, evaluare auto, test drive, service ITP, asistenta rutiera); 

• in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Societatii;

• in scopul urmaririi intereselor legitime ale Societatii;

• in urmatoarele scopuri, toate vizand domeniul auto, in masura in care ati fost de acord cu fiecare dintre ele:

• Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale;

• Furnizarea de informatii cu privire la test drive-uri;

• Furnizarea de informatii cu privire la evenimentele Societatii;

• Furnizarea de informatii de asistenta a nevoilor legate de autovehicul (mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP);

• Participarea la sondaje de opinie cu privire la produsele si serviciile Societatii referitor la gradul de multumire a clientilor.

4. Categoriile de prelucrate

In TIRIAC AUTO SRL sunt prelucrate urmatoarele categorii de date:

• Numele, codul numeric personal, data nasterii, documentul de identitate, functia, adresa, e-mailul, numerele de telefon fix si/sau mobil, numarul de fax, marca si modelul masinii achizitionare, Nr. VIN, si orce alte date referitoare la autovehiculele detinute si reparate la noi, sau achizitionate;

• Date si copii aferente persmisul dvs. de conducere in cazul in care ati efectuat un test drive cu unul din autovehiculele noastre;

• Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o nota sau inregistrarea unui apel pe care l-ati facut catre unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Relatii cu Clientii, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidente ale unui contact cu noi;

• Informatii privind contul dvs., cum ar fi datele platilor datorate sau primite, abonamentele pe care le utilizati, numerele de cont sau alte informatii in legatura cu contul dvs. sau care sunt incluse in portalul nostru de gestionare a relatiei comerciale cu fiecare client;

• Informatii privind legitimitatea accesului – vom colecta parole, indicii si informatii de securitate similare utilizate pentru autentificare si accesul la conturi si servicii (pentru conturile on-line deschise de fiecare client pe web-site-ul companiei noastre);

• Preferintele dvs. pentru anumite produse, servicii si stil de viata atunci cand ne spuneti care sunt acestea sau atunci cand presupunem care sunt, in baza modului in care utilizati produsele si serviciile TIRIAC AUTO;

• Preferintele in materie de marketing.

• Istoricul dvs. de navigare. Daca ne-ati dat permisiunea, TIRIAC AUTO colecteaza categoriile de site-uri web pe care ati navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu, de exemplu sport, muzica sau stiri. Cu toate acestea, nu avem un istoric al site-urilor pe care navigati, acesta fiind limitat la o scurta perioada de timp pentru a permite efectuarea conexiunii. Utilizam aceste informatii privind interesele pentru a va trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a va arata reclame personalizate. Puteti sa renuntati la reclame conform sectiunii Cookie-uri pe site-ul nostru www.tiriacauto.ro sau, in cazul marketingului, prin intermediul sectiunii Setari privind Protectia Datelor;

• Informatiile pe care le obtinem din alte surse, cum ar fi autoritati publice sau private, agentii de prevenire a fraudelor, precum si de alti furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum si comportamentul la navigarea online;

• Pentru imbunatatirea serviciilor oferite, convorbirea cu consultantii nostri ar putea fi inregistrata si transcrisa in format text. Daca sunteti de acord sa autorizati inregistrarea si transcrierea, continuati apelul cu consultantii nostri. In cazul in care nu doriti acest lucru, va rugam sa inchideti apelul si sa ne contactati prin celelalte mijloace de comunicare astfel cum sunt prezentate in prezentul document;

• Pentru programul de loialitate constand in oferirea unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelitatii clientului.

• Nivelul serviciilor care vi se presteaza – de exemplu, probleme operationale si alte evenimente care pot afecta serviciile noastre;

• Raspunsurile la invitatii si confirmarile de participare la evenimente.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi produsele sau serviciile noastre. Datele cu caracter personal sensibile dezvaluie originea dumneavoastra rasiala si etnica, opiniile politice, convingerile religioase si filozofice, afilierea sindicala, datele genetice, datele biometrice, datele referitoare la sanatate sau datele referitoare la viata sau orientarea sexuala. TIRIAC AUTO nu colecteaza de la dumneavoastra in mod intentionat date cu caracter personal sensibile pentru a le stoca. Intentia TIRIAC AUTO nu este de a prelucra acest tip de date decat daca ne furnizati in mod explicit date cu caracter personal sensibile (de exemplu, cerinte specifice referitoare la afilierea sindicala sau datele biometrice, in situatiile in care sunteti angajatii nostri).

5. Temeiul juridic al prelucrarii

• Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:

• Contractul de furnizare sau prestari servicii la care dumneavoastra sunteti parte sau cererea dumneavoastra inainte de incheierea unui contract;

• Interesele comerciale legitime ale Societatii, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dvs. In plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari. Interesul legitim al Societatii pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricerei activitati ilegale sau care prejudiciaza Societatea;

• Conformarea cu o cerinta legala imperativa, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor noastre ce vor fi prestate;

• In plus, in masura in care ati fost de acord, consimtamantul dumneavoastra. Prelucrarea datelor cu caracter personal in baza consimtamantului reprezinta un scop aditional prelucrarii datelor personale in vederea executarii contractului la care sunteti parte si nu conditioneaza furnizarea/prestarea serviciilor contractuale;

• Prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public.

6. Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

Pentru a atinge scopurile mai sus prevazute, utilizam urmatoarele categorii de furnizori de produse si servicii/ imputerniciti:

• furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul auto (importatorii de autovehicule, producatorii de autovehicule in vederea acordarii garantiei si instintarii privind defectiunile aparute, furnizorii/producatorii de piese auto daca e cazul, prestatorii de servicii de asistenta rutiera, prestatorii de servicii de garantie extinsa, prestatorii de servicii de tip call center);

• autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

• contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari);

• furnizorii Societatii implicati in mod direct/indirect in procesul de marketing si promovare.

7. Datele colectate in mod automat

Cand vizitati Site-ul sau utilizati aplicatia mobila, noi colectam date in mod automat prin browserul sau dispozitivul dvs., prin utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare. Va rugam sa consultati Politica de utilizare Cookies pentru informatii suplimentare cu privire la aceste practici https://www.tiriacauto.ro/ro/cookie-policy .

8. Controalele de marketing

Daca nu mai doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi (Newsletters), actualizati-va preferintele in profilul sau contul dvs., sau accesati sectiunea de „Unsubscribe”. Daca renuntati la primirea comunicarilor de marketing de la noi, este posibil sa va trimitem in continuare mesaje legate de comenzile dvs., sau alte mesaje legate de administrarea contului de utilizator sau actualizarea politicilor noastre , la care nu puteti renunta, atat timp cat aveti un cont de utilizator activ sau un contract/comanda in desfasurare cu noi.

9. Perioada de pastrare

Vom pastra datele dvs. personale atat timp cat este necesar, sau permis avand in vedere scopul (scopurilor) pentru care au fost obtinute si in conformitate cu cele prezentate in aceasta Nota de informare. Criteriile utilizate pentru a determina duratele perioadelor de pastrare includ:

• durata de timp in care avem o relatie in desfasurare cu dvs;

• perioada de timp necesara executarii obligatiilor si drepturilor asumate contractual, respectiv pentru o perioada egala cu perioada stabilita de cerintele legale de pastrare a informatiilor aplicabile in domeniul auto, al legislatiei fiscale/financiare, al altor legi, reglementari si/sau altor prevederi specifice normelor aplicabile in sectorul auto;

• daca exista o obligatie legala sub a carei incidenta cadem;

• daca pastrarea este recomandabila in lumina pozitiei noastre juridice (precum punerea in aplicare a Termenilor si conditiilor, termenelor de prescriptie aplicabile, a litigiilor sau a investigatiilor de reglementare). Cand nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom sterge sau le vom distruge in siguranta. Vom analiza, de asemenea, daca si cum putem minimiza in timp datele personale pe care le folosim si daca putem anonimiza datele dvs. personale astfel incat sa nu mai mai poata fi asociate cu dvs. sau sa va identifice, caz in care putem utiliza aceste informatii fara alta instiintare in plus.

10. Transferul catre terte tari si masuri de siguranta

In functie de locatiile in care se afla serverele Tiriac Auto sau ale imputernicitilor sai, pe care vor fi stocate datele sau in functie de locul in care se afla anumiti destinatari ai datelor, datele personale ar putea fi transferate, dupa caz, in alte state membre ale Uniunii Europene, respectiv ale Spatiului Economic European. Cu exceptia cazului in care legea impune expres altfel sau a cazului in care este strict necesar pentru indeplinirea de catre Tiriac Auto a contractului, respectiv a obligatiilor asumate, nu vom transfera datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. In ipoteza in care Tiriac Auto, in vederea executarii contractului si a obligatiilor asumate, trebuie sa transfere date in terte tari, vom transfera numai acele date personale strict necesare in vederea executarii contractului si/sau obligatiilor asumate In alte situatii decat cele mentionate mai sus, daca, cu titlu exceptional, in vederea executarii unui contract cu un tert si/sau a unor obligatii asumate fata de terti, Tiriac Auto efectueaza, din proprie initiativa sau la initiativa unui tert, un transfer de date cu caracter personal ce va priveste, intr-un stat tert, masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar persoanele vizate vor fi notificate in consecinta.

11. Servicii terta parte

Aceasta Nota de informare nu abordeaza, si noi nu suntem responsabili pentru, practicile de colectare, utilizare, dezvaluire sau de securitate, sau alte practici, ale oricarei terte parti, inclusiv orice terta parte care ruleaza un serviciu la care Site-ul nostru furnizeaza link-uri. Includerea unui link ]n cadrul Site-ului nostru nu implica faptul ca noi aprobam serviciul catre care directioneaza link-ul.

12. Utilizarea de catre minori

Site-ul, aplicatia mobila si serviciilor noastre nu sunt directionate pentru persoane cu o varsta de mai putin de saisprezece (16) ani, si noi nu colectam cu buna stiinta Date personale de la astfel de persoane. Daca varsta dvs. este sub varsta relevanta pentru consimtamant in jurisdictia dvs., veti avea nevoie de permisiunea parintelui sau a tutorelui dvs. legal pentru a utiliza Site-ul si serviciile noastre. Va rugam sa va consultati cu parintele sau tutorele dvs. legal inainte de a utiliza Site-ul sau serviciile noastre. Daca ne furnizati date cu caracter personal ale persoanelor cu varsta sub saisprezece (16) ani, declarati ca aveti autoritatea corespunzatoare pentru a face acest lucru si ca puteti demonstra la cererea companiei aceasta autoritate.

13. Modificari aduse

Notei de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Nota noastra de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se poate schimba din cand in cand si orice modificare a declaratiei va fi comunicata prin intermediul unui e-mail sau al unui anunt pe site-ul nostru. Mailul il veti primi atat timp cat sunteti inregistrati in bazele noastre de date cu o adresa de email.

14. Securitatea datelor cu caracter personal

Respectam proceduri stricte de securitate privind stocarea si dezvaluirea datelor dvs. personale ai le protejam-o impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorarii accidentale. Putem divulga informatiile dvs. unor terte parti de incredere pentru scopurile stabilite in aceasta Nota de informare. Solicitam tuturor partilor terte sa dispuna de masuri tehnice si operationale adecvate de securitate pentru a va proteja datele personale, in conformitate cu legislatia UE privind normele de protectie a datelor.

15. Drepturile dumneavoastra

Regulamentul confera persoanelor carora li se prelucreaza date personale o serie de drepturi. Astfel, pe langa drepturile existente in prezent, regasim si dreptul la portabilitatea datelor si pe cel de stergere a datelor. Pe scurt, drepturile pe care le aveti:

• Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere, pentru executarea unui contract, in vederea indeplinirii unei obligatii legale sau in scopul urmaririi intereselor noastre legitime.

• Dreptul de acces - inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la informatiile privind modalitatea in care sunt prelucrate aceste date.

• Dreptul la portabilitatea datelor - se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent de catre noi si care poate fi citit automat, dar si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

• Dreptul la opozitie - vizeaza dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct sau prelucrari efectuate in baza consimtamantului expres, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.

• Dreptul la rectificare - se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) - inseamna ca aveti dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; va opuneti prelucrarii si nu exista alte motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada necesara verificarii corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care Tiriac Auto nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

• Dreptul de a depune o plangere – poate fi exervitat in cazul in care considerati ca drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata au fost incalcate. Va puteti adresa oricand, cu o plangere sau sesizare in acest sens, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania (fax: +40 318 059 602, email: anspdcp@dataprotection.ro). De asemenea, puteti introduce o actiune in justitie, pe rolul instantelor judecatoresti competente.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos. Ne puteti contacta:

• Prin email - la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro; sau

• Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta - la Sediul Societatii (la adresa mentionata la pct. 1); sau

• Telefonic - la numarul: 0374.14.14.14 Detalii suplimentare precum si eventuale actualizari ale acestei informari privind protectia datelor dumneavoastra – puteti gasiti pe pagina web a Societatii – sectiunea Protectia Datelor.

 

Modifica preferintele de comunicare cu Tiriac Auto

 

Compara
Filtrare avansata

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
    Toate marcile
      Toate modelele

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

        TELEFON

        SMS

        E-MAIL

        trimitere date

        Newsletter

        Marca
        • FORD
        • HYUNDAI
        • JAGUAR
        • LAND ROVER
        • MERCEDES-BENZ
        • MITSUBISHI
        • AUTO RULATE

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.