Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI www.tiriacauto.ro

 

Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa va explice ce date cu caracter personal prelucram prin intermediul website-ului www.tiriacauto.ro, de ce le colectam si ce facem cu ele. Aceste informatii sunt importante. Speram ca le veti citi cu atentie.

 

1. CINE SUNTEM

 

TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei nr. 2, Sector 1, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comerului sub nr. J40/745/2012 (“Societatea”), in calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului www.tiriacauto.ro si in calitate de „operator” in sensul  Regulamentului General privind Protectia Datelor (Regulamentul nr. 679 elaborat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE) (. “GDPR”), aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018, prelucreaza date cu caracter personal, angajandu-se in acest sens sa respecte dreptul la viata privata al persoanelor care acceseaza website-ul si sa asigure protectia adecvata a prelucrarii datelor cu caracter personal  pentru vizitatori si utilizatori.

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoarele date de contact:

- Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

- Telefon: 0374.14.14.14

Responsabilul nostru cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa dee-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro    

 

2. APLICABILITATEA PREZENTEI POLITICI

 

Aceasta Politica de confidentialitate se aplica urmatoarelor categorii de persoane:

- Vizitatori – reprezinta persoanele care acceseaza anonim pagina www.tiriacauto.ro;

- Utilizatori – reprezinta persoanele care utilizeaza website-ul si completeaza formularele de contact din website.

- Candidati – reprezinta persoanele care utilizeaza website-ul in vederea cautarii unui loc de munca.

Desi puteti accesa continutul website-ului fara a furniza date cu caracter personal, cu exceptia cookie-urilor (in acest sens va rugam sa consultati Politica de Cookies pentru detalii suplimentare), in cazul in care introduceti online pe website date cu caracter personal, societatea noastra le poate utiliza ulterior in scopul declarat in acest document.

Atentionam vizitatorii si utilizatorii in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit varsta de 18 ani. Utilizarea website-ului de catre persoane care nu au implinit varsta de 18 ani este interzisa. In cazul in care are totusi loc o asemenea situatie, avand drept consecinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor sub 18 ani, vom sista prelucrarea acestor date imediat ce vom afla un astfel de fapt.

 

3. CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 

Datele cu caracter personal pe care le solicitam prin completarea formularelor disponibile pe website-ul Tiriac Auto sunt:

- in cazul completarii formularelor destinate comunicarii:

  • - date de identificare: numele si prenumele;
  • - date de contact: adresa e-mail si numarul de telefon;
  • - preferințele dvs. cu privire la produsul sau serviciul dorit, dacă este cazul;
  • - in cazul completarii formularului de depunere a unui CV, disponibil in sectiunea Cariere;
  • - date de identificare: Nume, Prenume;
  • - date de contact: adresa de e-mail, numar de telefon, locatia;
  • - date aferente experientei profesionale si obiectivelor profesionale: informatiile disponibile in CV-ul transmis, obiectiv profesional, domeniu de interes, experienta.

 

Datele cu caracter personal colectate in mod automat prin utilizarea website-ul www.tiriacauto.ro sunt:

- date colectate de modulele cookie pentru a imbunatati experienta de navigare a tuturor vizitatorilor, pentru a masura eficienta website-ului si pentru marketingul digital orientat pe preferintele utilizatorilor. (Pentru mai multe detalii accesati sectiunea Politica de cookies)

In cazul vizitatorilor website-ului, Societatea nu cunoaste date despre acestia, cu exceptia cookie-urilor (pentru detalii suplimentare va rugam sa consultati sectiunea Politica de cookies), dar monitorizeaza, in scop statistic, numarul vizitatorilor si sectiunile din website care sunt vizitate.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa nu completati formularul de utilizator pe website.

Totodata, in masura in care ati fost initial de acord cu prelucrarea, insa ulterior v-ati razgandit, va puteti retrage oricand consimtamantul de prelucrare, sens in care: in privinta datelor de identificare si de contact ne puteti transmite solicitarea dvs prin e-mail sau telefonic, utilizand datele inscrise pe website, sau accesand formularul online de actualizare a datelor de contact si a preferintelor de comunicare https://www.tiriacauto.ro/gdpr, si a datelor colectate de cookie-uri, caz in care va puteti modifica dvs. direct pe website preferintele (pentru detalii accesati sectiunea Politica de cookies).

Pentru situatiile in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt completate de o terta persoana, nu ne asumam responsabilitatea in ce priveste autorul inscrierilor.

 

4. CARE SUNT SCOPURILE IN CARE VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

 

Scopul in care prelucram datele cu caracter personal pe care ni le furnizati sunt:

- pentru transmiterea de informatii ulterioare prin e-mail referitoare la campaniile noastre de marketing, în functie de preferintele dumneavoastra exprimate expres, prin completarea formularului existent online;

- pentru cunoasterea preferintelor dumneavoastra, in masura in care v-ati exprimat acordul expres in acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru a ne putea transmite comentarii cu privire la serviciile si produsele noastre;

- pentru corespondenta ulterioara cu dumneavoastra;

- pentru gestionarea resurselor umane si a persoanalului, ce include activitatea de recrutare de personal.

- pentru transmiterea ofertelor solicitate in mod special prin intermediul comentariilor scrise pe site; procesarea cererilor de oferta, pana la preluarea clientilor de catre departamentul vanzari; parcurgerea etapelor premergatoare incheierii unui contract; pentru efectuarea programarilor in service;

- in scopul solutionarii diferitelor cereri/intrebari/sesizari/plangeri formulate de utilizatori.

Va rugam sa aveti in vedere ca, in cazul in care vom intentiona sa va prelucram datele cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care le-am colectat initial si care nu sunt scopuri conexe celor initiale, va vom informa in preabil si va vom furniza toate informatiile relevante, prelucrarea subsecventa facandu-se numai in masura in care exista un temei legal pentru efectuarea ei.

 

5. CARE SUNT TEMEIURILE IN CARE VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL:

 

Consimtamantul – In cazul in care nu se aplica vreun alt temei de legalitate al prelucrarii prevazut mai jos, Societatea va obtine intotdeauna consimtamantul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice mai sus mentionate. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani va fi necesar consimtamanul parintelui sau al altui titular al autoritatii parintesti.

Executarea/Incheierea unui contract - Prelucrarea este necesara pentru a face demersuri, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui eventual contract pentru furnizarea unor produse sau servicii, inclusiv incheierea unui contract de munca cu dvs. sau pentru executarea de catre Societate a unui contract la care dumneavoastra sunteti parte (de exemplu, pentru a va transmite o oferta de produse la solicitarea dumneavoastra, pentru a va face o programare la service, la solicitarea dumneavostra etc.)

Interes legitim - Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Societate sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate (de exemplu, in scopul constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie, in scopuri administrative interne, pentru protejarea dreptului de autor si a drepturilor conexe etc.)

 

6. CINE SUNT DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 

Datele cu caracter personal inscrise de dvs pe acest website pot fi vizualizate / accesate si de catre alte persoane juridice, care, in functie de fiecare situatie concreta in parte, pot avea calitatea de operatori independenti / operatori asociati sau imputerniciti.

In acest sens, este posibil sa transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal catre:

- reteaua de distributie si service/ importatorul auto cu care coopereaza Societatea; in cazul importatorilor marcilor de automobile pe care le comercializam puteti consulta urmatoarele site-uri: www.jaguar.rowww.landrover.ro, www.mercedes-benz.ro, www.hyundai-motor.ro, www.mitsubishi-motors.ro, www.ford.ro

- programatori si dezvoltatori IT care se ocupa de mentenanta, modificarea website-ului, update-uri actiuni realizate de furnizorul selectat pentru asigurarea mentenantei site-ului web;

- specialisti IT care se ocupa de securizarea infrastructurii;

- specialisti in securitate care se ocupa cu auditarea instrumentelor de securitate utilizate, efectuata doar la cerere si pentru a preveni aparitia de vulnerabilitati cibernetice, realizata de furnizorul selectat in acest sens;

- societati cu care colaboram in scopuri de efectuare de comunicari comerciale;

- specialisti IT care se ocupa de furnizarea serviciilor aferente cookie-urilor (a se vedea detalii in sectiunea Politica de cookies)

- alti colaboratori sau contractori cu care Societatea a incheiat relatii contractuale in vederea livrarii /prestarii produselor sau serviciilor contractate sau solicitate de dumneavoastra;

- consultanti externi pe care ii contactam in situatii specifice (de exemplu, avocati, experti etc., in caz de litigiu);

- autoritati si organisme publice, respectiv organe de cercetare si instante de judecata, in masura in care transmiterea datelor catre acestia este impusa de lege si/sau este necesara in caz de litigiu.

 

7. CUM SI CAT PASTRAM DATELE DUMNEAVOSTRA CU CARACTER PERSONAL

 

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau al Spatiului Economic European.

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt stocate in aplicatiile utilizate de Societate, pe adresele de e-mail de companie, la nivel general pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea furnizorului de servicii gazduire website si cu acces permis.

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu sunt supuse unui proces decizional automat, inclusiv profilare.

Perioada in care vom pastra datele utilizatorilor pe site este determinata dupa urmatoarele criterii:

  • In cazul vizitatorilor site-ului, datele colectate prin modulele cookies se pastreaza pe durata definita, in fiecare caz in parte (Pentru mai multe detalii accesati sectiunea Politica de cookies);
  • In cazul subscrierii la Neewsletter sau alte informari de marketing, datele cu caracter personal se vor pastra pentru o perioada de 5 ani de la data colectarii consimtamantului, cu posibilitatea de retragere a acestuia la orice moment. O data la 12 luni, Tiriac Auto reaminteste abonatilor de subscrierea existenta precum si de posibilitatea retragerii consitamantului.
  • In cazul in care un potential client solicita prin intermediul website-ului o oferta, test drive, programare service sau solicita sa fie contactat, daca solicitarea sa nu s-a finalizat cu incheierea unui contract, atunci datele se pastreaza timp de maximum 12 luni de la data colectarii lor.
  • In cazul transmiterii de CV-uri prin intermediul sectiunii Cariere, perioada de stocare nu va depasi perioada prevazuta de obligatiile legale care ne incumba, iar in cazul in care nu exista astfel de obligatii legale, pastrarea se va face doar pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pe care le avem, nu mai mult de 12 luni de la data ultimei inregistrari.

 

8. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN RAPORT DE DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 

Utilizatorii site-ului www.tiriacauto.ro au posibilitatea exercitarii urmatoarelor drepturi in relatie cu TIRIAC AUTO SRL:

 

8.1  Dreptul de acces la datele cu caracter personal

 

Aveti dreptul de a obtine de la Societatea noastra, atunci cand aceasta actioneaza in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de aceasta, iar in caz afirmativ, vi se vor furniza informatiile referitoare la: scopurile prelucrarii; categoriile de date vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari ale datelor; acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; existenta dreptului de ne a solicita  rectificarea sau stergerea datelor ori restrictionarea prelucrarii lor sau a dreptului de a va opune prelucrarii; dreptul de a depune o plangere in fata ANSPDCP; daca datele nu sunt colectate de la persoana vizata, orice informatii disponibile privind sursa acestora; daca este cazul, existenta unui proces decizional automatizat, inclusiv profilingul, precum si informatii pertinente privind logica utilizata, semnificatia si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.

Daca alegeti sa va exercitati dreptul de acces la date mai des, formuland mai mult de o solicitare in decurs de 12 luni de la data ultimei solicitari, atunci informatiile de mai sus va vor fi furnizate contra unui cost ce va va fi comunicat in prealabil si care se va stabili pentru a acoperi cheltuielile administrative efectuate cu furnizarea acestor informatii.

 

8.2 Dreptul la rectificarea datelor

 

In cazul in care sesizati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, aveti dreptul de a solicita rectificarea sau completarea acestora prin transmiterea unei solicitari la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro


Trebuie sa cunoasteti ca orice rectificare se va putea face intr-o perioada de maximum o luna de la data solicitarii, iar in conditii speciale acest termen putand fi extins cu maximum doua luni, situatie in care va vom informa cu privire la prelungire.

 

8.3 Dreptul la stergerea datelor sau “Dreptul de a fi uitat”

 

Este dreptul dumneavoastra de a obtine din partea societatii noastre stergerea datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul website-ului, fara intarzieri nejustificate, iar noi, ca operator, avem obligatia de a da curs cererii in cazul in care exista unul dintre motivele:

  • datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea sau cand nu mai subzista temeiul legal al prelucrarii;
  • atunci cand va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra;
  • atunci cand datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;
  • daca intervine o obligatie legala de stergere, pe care o vom respecta in calitate de operator;
  • daca datele cu caracter personal apartin unor copii cu varsta sub 16 ani, iar parintii sau persoanele care exercita drepturile parintesti isi retrag consimtamantul acordat.


Va rugam sa aveti in vedere ca va putem refuza cererea de stergere a datelor in urmatoarele situatii:

  • a) prelucrarea este necesara pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;
  • b) prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale aplicabile Societatii;
  • c) prelucrarea este necesara pentru ratiuni tinand de interesul public in domeniul sanatatii publice, in conditiile restrictive impuse de GDPR;
  • d) prelucrarea este necesara in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice, in conditiile GDPR, in masura in care exercitarea dreptului poate face imposibila sau sa afecteze in mod grav realizarea obiectivelor prelucrarii respective;
  • e) prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

 

8.4 Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal

 

Aveti dreptul de a solicita restrictionarea accesului la datele dvs. cu caracter personal in unul din urmatoarele cazuri:

  • In cazul in care contestati acuratetea datelor prelucrate, puteti solicita sa se restrictioneze accesul la acestea in perioada necesara verificarii datelor si rectificarii;
  • Daca descoperiti ca prelucrarea este ilegala, dar totusi nu doriti stergerea datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • Daca societatea noastra nu mai are nevoie de datele dvs. cu caracter personal, insa dumneavoastra doriti sa le pastram pentru ca dvs sa le utilizati intr-o actiune in instana;
  • Daca v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale societatii noastre, in calitate de operator, prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.

De asemenea, in situatia ridicarii restrictiei la prelucrare, va vom informa in timp util, inainte de ridicarea acesteia.

 

8.5 Dreptul de a vă retrage consimțământul

 

In cazul in care datele dumneavoastra se prelucreaza ca urmare a acordului exprimat, aveti posibilitatea in orice moment sa transmiteti un e-mail la adresa prelucrare.date@tiriacauto.ro prin care sa ne anuntati ca nu mai sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Retragerea acordului/consimtamantului prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal are ca efect incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

8.6 Dreptul la portabilitatea datelor

 

Aveti dreptul de a primi de la noi - intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat - datele cu caracter personal care va privesc si pe care le-ati furnizat catre societatea noastra si de a le transmite direct catre un alt operator (doar daca aceasta transmitere este fezabila din punct de vedere tehnic) in cazul in care:

- prelucrarea se bazeaza pe consimtamant sau pe un contract; si

- prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

 

8.7 Dreptul de a va opune prelucrarii

 

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra include urmatoarele aspecte:

- de a va opune in orice moment, din motive legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari intemeiate pe interesul public sau pe interesul legitim. In caz de opozitie, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza decat daca exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra sau daca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

- de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, inclusiv in ceea ce priveste crearea de profiluri in acest scop.

 

8.8 Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profiling)

 

In acest sens, aveti fata de noi dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate numai pe prelucrare automata (incluzand profiling-ul) si care sa produca efecte legale fata de dvs. sau care sa va afecteze in mod semnificativ.

Acest drept nu se va aplica in urmatoarele situatii de exceptie, in care decizia automata:

  • a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dvs. și Societate;
  • b) este autorizata prin dreptul UE sau dreptul intern care ni se aplică si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
  • c) are la baza consimtamantul dvs. explicit.

In situatiile de la literele a) si c) din prezentul paragraf, avem obligatia de a implementa masurile corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate, cel putin dreptul dvs. de a obtine interventie umana din partea operatorului, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.

 

8.9 Dreptul de a va adresa justitiei si/sau ANSPDCP;

 

In cazul in care considerati ca noi (Societatea) prelucram datele dvs. cu incalcarea GDPR, aveti si urmatoarele drepturi:

  • a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro);
  • b) dreptul de a formula actiune in justitie.

 

8.10 Chestiuni practice

 

Toate drepturile mentionate la punctele 8.1-8.8 de mai sus se exercita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la sediul TIRIAC AUTO SRL din Bulevardul Expozitiei, nr. 2, Bucuresti sau la adresa de email: prelucrare.date@tiriacauto.ro cu referinta "solicitare GDPR”, iar drepturile prevăzute la punctul 8.9 se exercita prin cerere scrisa inaintata autoritatii competente conform punctului 8.9.

Va rugam sa aveti in vedere ca, daca avem dubii cu privire la identitatea solicitantului, putem solicita informatii suplimentare pentru confirmarea identitatii.

Va rugam sa aveti in vedere ca daca furnizarea anumitor date cu caracter personal este impusa de lege sau reprezinta o cerinta absolut necesara pentru a raspunde la solicitarile dvs. sau pentru perfectarea unui contract, nefurnizarea acestor date (initiala sau survenita ulterior prin exercitarea drepturilor dvs.) poate conduce la imposibilitatea furnizarii catre dvs. a unui raspuns sau a unui bun/serviciu de catre noi.

 

9. UTILIZAREA CANALELOR DE SOCIAL MEDIA

 

Societatea foloseste si canalele de social media pentru a prezenta activitatea, serviciile si condiiile particulare pe care le oferim clientilor nostri. Utilizarea canalului specific de social-media este evidentiata pe website cu butoane specifice fiecarui canal.

Puteti urmari prezentarile pe care le incarcam pe pagina noastra de YouTube sau puteti sa urmariti linkurile de pe website-ul nostru sau pe cele asociate contului Facebook si  Instagram. Fiecare canal social-media are propria politica privind modul in care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal cand accesati website-urile lor.

De exemplu, daca alegeti sa vizionati unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimtamantul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; daca va uitati la activitatile noastre pe Facebook vi se va cere consimtamantul explicit pentru acceptarea cookie-urilor Facebook; acelasi lucru este valabil si pentru alte servicii.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre acele website-uri asociate canalelor media mentionate mai sus, trebuie sa cititi cu atentie politicile de confidentialitate furnizate de acestea, inainte de a le utiliza.

Pentru informatii privind scopul si volumul colectarii datelor si prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre Facebook, precum si cu privire la drepturile dumneavoastra in acest sens si posibilitatile de configurare pentru protejarea spatiului dumneavoastra privat, va rugam sa consultati informatiile privind protectia datelor de la Facebook: http://www.facebook.com/.

Daca nu doriti ca Facebook sa poata asocia vizitarea paginilor noastre web cu contul dumneavoastra de la Facebook, deconectati-va in prealabil de la contul Facebook.

                            

Pentru informatii privind scopul si volumul colectarii datelor si prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre YouTube, precum si cu privire la drepturile dumneavoastra in acest sens si posibilitatile de configurare pentru protejarea spatiului dumneavoastra privat, va rugam sa consultati informatiile privind protectia datelor de la Google: https://www.google.com/

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produselor sau paginilor de internet terte care va pot fi afisate in rezultatele cautarii, paginilor de internet care pot include servicii ale Societatii sau altor pagini de internet conectate din cadrul serviciilor noastre (de exemplu, microsite-uri de brand ca: https://www.tiriacauto.mercedes-benz.ro/ro/desktop/home.html  sau https://www.jaguar-tiriacauto.ro/ etc, care sunt detinute de importatori). Politica noastra de confidentialitate nu include practicile referitoare la informatii care apartin altor companii si organizatii care fac reclama serviciilor noastre si care pot utiliza cookie-uri, etichete pixel si alte tehnologii pentru a afisa si a oferi anunuri relevante.

10. ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE. ACTUALIZAREA DATELOR

 
Politica noastra de confidentialitate se poate actualiza periodic, in acord cu eventualele modificari survenite pe plan legislativ si/sau survenite din prisma intereselor noastre legitime. Orice modificari aduse Politicii de confidenialitate vor fi postate pe pagina web www.tiriacauto.ro si, in cazul in care modificarile sunt importante, vom furniza o notificare prin e-mail privind modificarile aduse Politicii de confidentialitate. Pentru orice sugestii sau reclamatii cu privire la continutul politicii de confidentialitate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In ipoteza in care datele dvs. cu caracter personal au suferit modificari, iar pe cale de consecinta se impune actualizarea acestora, va adresam rugamintea de a ne comunica cu operativitate acest lucru, la urmatoarea adresa: Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cu mentiunea clara pe plic „Solicitare GDPR” sau prin e-mail la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro (a se vedea dreptul de rectificare a datelor).

 

11. LINK-URI UTILE

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – click AICI.

 

Compara Inchide

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici

Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
    Toate marcile
      Toate modelele

        Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




        Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici

        Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

        Telefon

        Sms

        E-mail

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.