Tiriac Auto Tiriac Auto

FORD PUMA - EDITIE LIMITATA CU LIVRARE RAPIDA

FORD PUMA - EDITIE LIMITATA CU LIVRARE RAPIDA

Primul hybrid produs in Romania, Ford Puma, ajunge la tine mai repede ca oricand. Si nu in orice forma, ci intr-una dintre variantele editie limitata:

Puma Titanium Editie Limitata, Puma ST-Line Editie Limitata & Puma ST-Line X Editie Limitata.

Fiecare dintre ele vine cu functii inovatoare si tehnologii moderne, precum: sistem audio SYNC 3 cu navigație, pachet de iarna cu scaune fata, volan si parbriz incalzite, pachet asistenta sofer cu senzori de parcare fata, sistem de asistenta activa la parcare, camera video marsarier, pachet confort cu aer conditionat automat, senzori de ploaie, oglinda electrocromata si incarcare wireless smartphone.

*Intre 01.07-30.09.2021 asiguram livrare rapida, in limita stocului disponibil, prin programul Rabla.

[ ****] Termeni si conditii:

Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium Editie Limitata, ST Line Editie Limitata si ST Line X Editie Limitata.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 in sistemul WLTP global pentru Puma Editie Limitata cu Livrare Rapida, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 5.5l /100km – 7.7l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 125g/km – 136g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 WLTP al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale decat cele deja mentionate, fiind supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus. Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta este valabila in perioada 01.07-30.09.2021 si in limita numarului de alocari in productie si a stocului disponibil. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.