Tiriac Auto Tiriac Auto

FORD KUGA PRIN PROGRAMUL RABLAFORD KUGA PRIN PROGRAMUL RABLA

Pret incepand de la 24.354 EUR (TVA inclus) prin programul Rabla*

 

Descopera pasiunea pentru aventura

FORD KUGA. Design de exceptie, eficienta remarcabila, mai mult decat capabil. Ford Kuga, detine 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP si ofera o gama larga de tehnologii de asistenta pentru sofer si confort.

Dotari incluse pentru versiunea FORD KUGA Titanium 1.5 EcoBoost 150CP, manual, cu pret incepand de la 24.354 euro(TVA inclus) prin programul Rabla*:

✅ Radio cu touchscreen 8"

✅ Sistem de navigatie

✅ Cadran bord digital 12.3" si 6 difuzoare

✅Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare

✅Sistem de asistenta pre coliziune (camera)

✅ Aer conditionat automat cu reglare pe doua zone DEATC

✅ Sistem Keyless Entry + Start pentru usile din fata

✅ Oglinzi exterioare electrice, incalzite, rabatabile electric

✅ Camera video pentru mers in marsarier

✅ Senzori de parcare fata si spate

✅ Bare acoperis

✅ Jante aliaj 17" Shadow Silver

✅ Senzori de ploaie

✅ Modem incorporat (FordPass)

Vezi stocul disponibil

Avantaj client Tiriac Auto:

🚗 Discount-uri speciale la intretinerea masinii (piese si manopera), in toata reteaua Ford Tiriac Auto

🛠️ Serviciu gratuit de Asistenta rutiera: https://www.tiriacauto.ro/servicii/tractare-auto 

 

Solicita oferta, iar consultantul nostru Ford te va contacta in cel mai scurt timp!

Oferta valabila pana la 31 martie 2023

 

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata persoanelor fizice si juridice pentru modelul Ford Kuga Titanium 1.5 Benzina 150 CP, FWD, Transmisie manuala.

*Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea Tiriac Auto SRL si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”) nefinalizat, supus dezbaterii publice in luna februarie 2023, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2023 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei),  contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hybrid (3.000 lei) si 1.500 lei, pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, al cărui sistem de propulsie generează maximum 119 g CO2/km în sistem WLTP.

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2023 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2023 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2023 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Kuga Titanium 1.5 Benzina 150CP FWD, transmisie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.6-6.7 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 149-152. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

*Oferta este valabila in perioada 01.02.2023-31.03.2023 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla in alta forma si continut fata de cele prezentate la paragrafele anterioare.  Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.