Tiriac Auto Tiriac Auto

ACCESEAZA PROGRAMUL RABLAACCESEAZA PROGRAMUL RABLA

Ford Ecosport de la 15.300 € (TVA inclus) prin programul Rabla*

 

Foloseste trecutul pentru a reinventa viitorul!

EcoSport este complet echipat cu tehnologii si sisteme proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii si vehiculul tau. Caracteristicile cheie includ asistenta pre-coliziune, controlul electronic al stabilitatii, controlul tractiunii si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri - plus o suita completa de airbag-uri frontale, laterale, pentru genunchi si tip perdea.

Dotari incluse pentru EcoSport, Titanium, 1.0 EcoBoost 125 CP, manual, cu pret incepand de la 15.300 EUR (TVA inclus) prin programul Rabla*:

✅ Pachet de iarna (volan, parbriz si scaune fata si spate incalzite)

✅ Pachet asistenta sofer (Sistem de detectare oboseala sofer, Sistem de monitorizare a unghiului mort, Senzori parcare fata, Camera video pentru mers in marsarier, Sistem de comutare automata a fazei lungi (incompatibil cu roata de rezerva))

✅ Radio cu ecran touchscreen 8” si 6 difuzoare

✅ Geamuri spate fumurii

✅ Aer conditionat

✅ Senzori de ploaie si de parcare spate

✅ Geamuri electrice fata si spate

✅ Jante aliaj 17” Shadow Silver

Vezi stocul disponibil

Avantaj client Tiriac Auto:

🚗 Discount-uri speciale la intretinerea masinii (piese si manopera), in toata reteaua Ford Tiriac Auto

🛠️ Serviciu gratuit de Asistenta rutiera: https://www.tiriacauto.ro/servicii/tractare-auto 

 

⏰ Solicita oferta, iar consultantul nostru Ford te va contacta in cel mai scurt timp!

Oferta valabila pana la 31 martie 2023

Alte informatii

placeholder

Bucura-te de performanta si eficienta.

EcoSport vine echipat, la alegere, cu varianta de motorizare premiata 1.0L Ford EcoBoost, sau cu varianta de 1.5L Ford EcoBlue diesel. Poti alege intre puterile de 95 CP, 125 CP, asa ca poti fi sigur ca vei gasi cea mai potrivita varianta pentru tine. Revolutionarul motor pe benzina Ford EcoBoost de 1.0L, cu 3 cilindri, a castigat de sase ori premiul Motorul International al Anului. Acesta este disponibil cu optiunea 125 CP pentru ca tu sa beneficiezi de performanta, o mai buna economie de consum si emisii CO2 mai scazute fata de generatia trecuta de motoare EcoBoost.

Incredere deplina. Incorporata.

Preia controlul instantaneu cu gama completa de sisteme de asistenta pentru sofer. Un sistem inteligent de tractiune integrala asigura manevrabilitate excelenta in conditii schimbatoare. Sistemul de asistenta la demararea in panta previne pierderea stabilitatii la pornirea in plan inclinat. Luminile de zi LED imbina vizibilitatea superioara cu un stil distinctiv. Iar sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie te ajuta sa fii mereu la curent cu limitarile de viteza locale.

placeholder
placeholder

In Ford EcoSport, utilitatea intalneste inteligenta.

Fiecare optiune EcoSport a fost proiectata sa imbunatateasca experienta ta de condus. Modemul FordPass Connect ofera o suita de caracteristici de conectivitate, precum Wi-Fi si update-uri Live Traffic. SYNC 3 iti permite sa controlezi un telefon compatibil, muzica si navigatia folosind comenzi vocale simple 1 sau un touchscreen color de 8", in timp ce sistemul de sunet B&O de 675W cu 10 boxe ofera o experienta sonora puternica si bogata.

Sisteme avansate de siguranta

EcoSport este complet echipat cu tehnologii si sisteme proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii si vehiculul tau. Caracteristicile cheie includ asistenta pre-coliziune, controlul electronic al stabilitatii, controlul tractiunii si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri - plus o suita completa de airbag-uri frontale, laterale, pentru genunchi si tip perdea.

placeholder

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

*Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice si juridice pentru modelul EcoSport, Titanium, 1.0 EcoBoost 125 CP, manual;

*Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea Tiriac Auto SRL si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”) nefinalizat, supus dezbaterii publice in luna februarie 2023, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2023 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza:  (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2023 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2023 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2023 continand termenele si conditiile de la paragraful anterior SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru EcoSport, Titanium, 1.0 EcoBoost 125 CP, manual, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.2 – 6.5 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):141 - 147 Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla 2023 se vor publica pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla.

*Oferta este valabila in perioada 01.02.2023-31.03.2023 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla in alta forma si continut fata de cele prezentate la paragrafele anterioare.  Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.