Tiriac Auto Tiriac Auto

PRODUS IN ROMANIA: Ford Puma si Ford Ecosport!

PRODUS IN ROMANIA: Ford Puma si Ford Ecosport!

PRODUS IN ROMANIA: Ford Puma si Ford Ecosport!

Suntem mandri ca am fost mereu alaturi de cei care pun lucrurile in miscare, indiferent de context. Impreuna reusim, ne adaptam si inovam, iar la fabrica Ford din Craiova am creat un intreg ecosistem pentru a produce Puma si EcoSport!

Puma este primul model hybrid produs in Romania. Este creat special cu un design inovator si tehnologii de ultima generatie pentru ca tu sa poti ramane dinamic si sa te poti deplasa oriunde ai nevoie. O masina ideala pentru orice persoana cu un stil de viata activ.

EcoSport se afirma prin caracteristicile care aduc un plus in viata de zi cu zi, rezolva o problema sau prezinta un avantaj practic. De la motorizarea inteligenta si sistemul de info-divertisment Ford SYNC la multitudinea de sisteme de asistenta, vei descoperi tehnologii care fac condusul o placere si fiecare calatorie mai relaxata si mai lipsita de stres pentru tine.

Stim ca mobilitatea si siguranta ta sunt importante. Astazi, mai mult decat oricand, iti oferim puterea sa ramai dinamic prin oferta noastra speciala: “Produs in Romania”! Te sustinem cu preturi competitive si conditii comerciale avantajoase.

Alege modelul care ti se potriveste si contacteaza acum cel mai apropiat dealer Ford pentru o oferta!

Oferta Ford Puma*

- 14.850 Euro (TVA inclus) prin Programul Rabla

- Garantie complexa 7 ani in limita a 100.000 km

Oferta Ford EcoSport*

- 13.350 Euro (TVA inclus) prin Programul Rabla

FORD PUMA & FORD ECOSPORT – SUV-URI PRODUSE IN ROMANIA!

*Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice si este valabila in perioada 01.04-30.06.2021, SUB REZERVA INTRARII IN VIGOARE A PROGRAMULUI RABLA IN ANUL 2021 IN CONDITIILE ANUNTATE PUBLIC DE REPREZENTANTII INSTITUTIILOR RELEVANTE si poate suferi modificari in functie de legislatia finala publicata in Monitorul Oficial. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.