Oferta Hyundai i20 prin programul Remat: 8.700 €, TVA inclus

Hyundai i20 vine cu tot ce ti-ai putea dori de la noua ta masina - de la designul expresiv, caracteristicile de siguranta si conectivitate, pana la interiorul spatios. Descopera oferta acum!

*Oferta supusa unor termene si conditii, adresata persoanelor fizice, valabila pana la 30 aprilie 2020, in limita stocului disponibil, aplicabila din momentul in care inscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, sub rezerva acceptarii Hyundai Auto Romania ca producator validat. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii exemplificative a primei de casare (6.500 RON, estimata conform Program Rabla), valoare financiara valabila in cazul initierii, in prima jumatate a anului 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a PSIPAN. Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul Rabla, dar si de cursul de schimb RON/ euro la data tranzactiei si/ sau la data emiterii documentatiei de finantare/ achizitie. In masura in care, din diverse motive, Programul Rabla nu va contine beneficiile financiare mentionate, Hyundai Auto Romania nu va fi raspunzator pentru nesustinerea in continuare a valorilor de mai sus. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Cere oferta

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile