Tiriac Auto Tiriac Auto

Descopera noul Hyundai IONIQ 5! Pret incepand de la 35.900 euro, TVA inclus!

Descopera noul Hyundai IONIQ 5! Pret incepand de la 35.900 euro, TVA inclus!

IONIQ 5 este noul crossover 100% electric al gamei Hyundai. Viitorul mobilitatii electrice este aici. Esti pregatit?

Design inovator.

Materiale ecologice.

Sistem de incarcare ultra-rapid, cu infrastructura de 800 V. 

Autonomie pana la 481 km.

Functia Vehicle-to-Load (V2L).

Caracteristici avansate pentru conectivitate si pentru asistenta conducatorului auto.

Cere oferta personalizata pentru IONIQ 5 acum!

Alte informatii

placeholder

Mobilitate personalizata.

IONIQ 5 ofera mai multa flexibilitate pentru adaptarea spatiului la stilul de viata al utilizatorilor. Noul CUV transforma total experienta de utilizare a unui autovehicul electric, oferind mobilitate personalizata, spatiu reconfigurabil, precum si o atmosfera relaxanta in habitaclu. Cabina de dimensiuni generoase integreaza un ecran tactil de 12’’ pentru sistemul multimedia si un instrumentar digital de 12’’. Operare rapida, intuitiva si precisa, datorita schimbatorului de viteze amplasat pe volan. Ajusteaza intensitatea franarii regenerative, utilizand padelele aflate in spatele volanului.

Confort.

IONIQ 5 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva. De asemenea, functia V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric, chiar si a altor autovehicule electrice. Portul V2L, amplasat sub scaunele din spate, poate fi activat atunci cand masina este pornita. Sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW. Cel de-al doilea port V2L (situat la exterior) asigura alimentarea, chiar si atunci cand autovehiculul este oprit. De asemenea, sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW.

placeholder
placeholder

Sistem flexibil de incarcare.

IONIQ 5 ofera performante remarcabile si un sistem de incarcare la 800 V, dar si la 400V, fara necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare. IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume echipat cu infrastructura de 800 V. Incarcare ultra-rapida. Sistemul de 800 V permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min (conectat la o statie de incarcare ultra-rapida de 220 kW DC). In plus, pentru o durata de incarcare de 5 min, autovehiculul ofera o autonomie de 100 km. IONIQ 5 dispune de un incarcator on-board de 10,5 kW, pentru incarcarea bateriei la statiile de tip AC. Tehnologia de 400 V, cat si de 800 V ofera mai multa flexibilitate pentru incarcarea autovehiculului in orice moment.