Tiriac Auto Tiriac Auto

Alege oferta de primavara Tiriac Auto Hyundai Service!Alege oferta de primavara Tiriac Auto Hyundai Service!

Primavara aceasta beneficiezi de service personalizat pentru Hyundai-ul tau cu un discount de 20% la piese de întretinere si manopera.

Alege oferta Hyundai service exclusiv la Tiriac Auto!!

Servicii incluse:

  20% discount pentru toate piesele de întreținere*;

  Minim 20% discount la manopera aferenta;

  Verificare tehnica gratuita;

*Amortizoare, becuri, bujii, curele+role, filtre, placute de frana, saboti, discuri, tamburi de frana si lamele stergator.

Intretinerea sistematica reprezinta o componenta esentiala a pastrarii autoturismului intr-o conditie de maxima siguranta, economicitate si de conservare a mediului inconjurator. Pentru ca autoturismul sa se bucure de o functionare fara nicio problema recomandam efectuarea verificarilor periodice.

Oferta valabila in perioada 11 aprilie - 30 mai 2024.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente.

 

Alte informatii

placeholder

5 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE KILOMETRI

Viitorul este sigur! Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul „5 ani garantie fara limita de kilometri”, care este oferit pentru toate autoturismele noi ale gamei Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi, scoli de soferi si serviciul de inchiriere masini). Hyundai iti ofera linistea de care ai nevoie prin intermediul unui pachet de garantie caracterizat prin transparenta. Serviciul „5 ani garantie fara limita de kilometri” reflecta angajamentul nostru de a oferi calitate si asistenta superioara.

PIESE ORIGINALE

Piesele originale sunt proiectate si testate pentru a asigura performantele, rezistenta si siguranta optima a autovehiculului dumneavoastra marca Hyundai.
Piesele originale Hyundai sunt proiectate si construite corespunzator normelor de productie. Utilizarea pieselor contrafacute sau a celor de mana a doua (reutilizate) contravine conditiilor de garantie a autovehiculului dumneavoastra marca Hyundai. Deteriorarea pieselor originale Hyundai, cauzata sau corelata cu instalarea unor piese contrafacute/ reutilizate, nu va fi acoperita de nicio garantie Hyundai.

placeholder
placeholder

INTRETINERE SI REPARATII

Pentru intretinerea si reparatiile aduse autoturismului dumneavoastra pe intreaga durata de exploatare cea mai buna solutie reprezinta service-urile noastre autorizate Hyundai. Serviciile oferite de noi sunt:
• Garantie si calitate pentru lucrarile efectuate.
• Remediere imediata si gratuita pentru orice omisiune sau eroare de executie rezultata din vina acestora.
• Ateliere service dotate cu echipamente si dispozitive de testare specifice Hyundai.
• Disponibilitate stocuri cuprinzatoare de piese, accesorii Hyundai sau produse de alti furnizori ai producatorului.

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.