Tiriac Auto Tiriac Auto

Noul Hyundai KonaNoul Hyundai Kona

Aspectul futurist, interiorul spatios si tehnologiile avansate transforma noul KONA in partenerul perfect pentru toate planurile tale. Comandă acum noul Kona, iar livrarea se va face din stoc.

Dotari incluse pentru Hyundai Kona:

✅ Sistem de navigatie TFT LCD 12.3'', display color cu touch-screen, (Radio/RDS/Bluetooth/DAB/Bluelink ready/OTA) 

✅ Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, cu semnalizare incorporata tip LED

✅ Jante - 7.0Jx17" aliaj / anvelope - 215/60 R17

✅ Volan cu reglaj manual pe inaltime si telescopic

✅ Volan încălzit

✅ Scaun sofer cu reglare lombara electrica

⏰ Solicita oferta, iar consultantul nostru Hyundai te va contacta in cel mai scurt timp!

Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2023

Alte informatii

placeholder

Descopera tehnologiile avansate.

KONA dispune de tehnologii avansate pentru un stil de viata activ - functii de conectivitate si caracteristici de confort care permit utilizarea intuitiva. Informatiile disponibile pe smartphone pot fi afisate prin intermediul aplicatiilor Apple CarPlay si Android Auto. ONA pune la dispozitia clientilor tehnologii si echipamente de siguranta care asigura o experienta la bord sigura, conectata si confortabila. Conducatorul auto si pasagerii au acces la doua porturi USB de tip C fata/ spate (dintre care unul pentru date), dar si la un sistem de incarcare wireless, respectiv o priza frontala de 12 V.

Pregatit pentru noi aventuri.

Conceput pentru a se adapta diferitelor stiluri de viata, noul KONA ofera mai mult spatiu pentru pasageri si pentru depozitare. Comparativ cu generatia anterioara, noul KONA ofera un interior mai spatios, datorita ampatamentului mai mare cu 60 mm (spatiul pentru picioare extins cu 77 mm, respectiv cu 11 mm pentru cap). In spate, spatiul pentru umeri este de 1.402 mm (cel mai mare din clasa sa). Noul KONA se remarca prin portbagajul care ofera o capacitate de 407 litri.

placeholder
placeholder

O experienta imbunatatita la bord.

Procesul de dezvoltare a noului KONA a demarat cu varianta EV, o abordare neconventionala in ceea ce priveste designul, care reflecta strategia accelerata de electrificare abordata de Hyundai. Arhitectura inspirata de EV include o configuratie sportiva, cu o consola mobila, care evidentiaza eleganta interiorului.

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.