Tiriac Auto Tiriac Auto

NOUL E-TRANSIT 100% ELECTRICNOUL E-TRANSIT 100% ELECTRIC

Avans 5% si Garantie Complexa 8 ani / 160.000 km

 

O noua generatie de vehicule comerciale este aici. FORD E-TRANSIT 100% ELECTRIC, cu autonomie de pana la 317 km!

Noul vehicul comercial echipat cu tehnologii conectate de ultima generatie si  te ajuta sa ramai in permanenta la curent cu productivitatea flotei, securitatea si starea de sanatate a vehiculului. 

Aplicatia FordPass Pro iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a mentine in stare buna, sigura si functionala pana la 5 vehicule Ford.

Ingineria inteligent conceputa asigura incarcarea E-Transit fara efort, iar costurile reduse de mentenanta ajuta la transformarea lui E-Transit in cea mai inteligenta alegere.

Sunt multe de spus despre trecerea la 100% electric. Iata cateva: variante de stimulente guvernamentale, costuri de functionare mai mici, costuri de intretinere reduse, si accesabilitate in zonele cu restrictii de emisii reduse din marile orase.

 

Ford E-Transit beneficiaza acum de oferta speciala prin Avans 5% si Garantie Complexa de 8 ani in limita a 160.000 km.

In plus ai Avantaj client Tiriac Auto

­čŤá´ŞĆ Discount-uri speciale la intretinerea masinii (piese si manopera),  in toata reteaua Tiriac Auto

­čÜŚ Serviciu gratuit de Asistenta rutiera: https://www.tiriacauto.ro/servicii/tractare-auto

­čô▓ Solicita oferta acum si imbunatateste-ti flota! 

 

Imaginile ╚Öi informa╚Ťiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ ╚Öi nu au valoare contractual─â. Este posibil c─â imaginile s─â nu înf─â╚Ťi╚Öeze exclusiv specifica╚Ťii disponibile în Europa ╚Öi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în func╚Ťie de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaz─â produsele dar ╚Öi de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii ╚Öi/sau op╚Ťionale pot fi disponibile contra cost.

Este esen╚Ťial─â contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achizi╚Ťie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continu─â a produselor. Ne rezerv─âm dreptul de a modifica f─âr─â preaviz/notificare prealabil─â, în orice moment specifica╚Ťiile, culorile, modelele ╚Öi elementele ilustrate ╚Öi descrise pe acest site.

Legisla╚Ťia european─â ╚Öi na╚Ťional─â în materia procedurii de testare a valorilor de emisii ╚Öi consum WLTP nu ofer─â un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce prive╚Öte valorile (de emisii ╚Öi consum) înregistrate de autovehiculele asupra c─ârora s-au efectuat modific─âri constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autoriza╚Ťi. În mod specific, în acest moment, legisla╚Ťia nu abordeaz─â suficient de clar problematica efectu─ârii conversiilor înainte de punerea în circula╚Ťie. De aceea, pentru evitarea situa╚Ťiilor incerte, recomand─âm efectuarea conversiei ulterior înmatricul─ârii.

[*]Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[ **] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[ ***]Pre╚Ť standard de vânzare, f─âr─â TVA, acesta nu include, printre altele, costul livr─ârii c─âtre Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul pl─âcu╚Ťelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promo╚Ťionale. V─â rug─âm contacta╚Ťi dealerii autoriza╚Ťi Ford pentru detalii contractuale ╚Öi tehnice înainte de achizi╚Ťie