Tiriac Auto Tiriac Auto

Kona Electric

Kona Electric

DE LA 22.990 €, TVA SI REMAT INCLUSE

 

Design, tehnologie, zero emisii.

Bucura-te de o calatorie fara griji cu Kona Electric 136CP HIGHWAY NAVY+, datorita autonomiei de pana la 305 de km cu baterie de 39.2 kWh. Atunci cand autovehiculul este conectat la o priza domestica sau la o statie de incarcare de tip AC, bateria de 39,2 kWh se incarca de la o capacitate de 10% pana la 100% in 6 ore (incarcator monofazat de 7,2 kW) sau in 4 ore si 20 de minute cu incarcatorul trifazic de 11 kW, disponibil optional.

Dotari incluse pentru Kona Electric 136CP HIGHWAY NAVY+, cu pret incepand de la 22.990 EUR (TVA inclus) prin programul Rabla*.

✅ Sistem de navigatie TFT LCD 10.25''

✅ Senzori de parcare fata si spate

✅ Jante - 17" din aliaj

✅ Anvelope Michelin

✅ Camera video spate cu predictia traiectoriei

✅ Volan incalzit

✅ Scaune fata incalzite

Solicita oferta, iar consultantul nostru Hyundai te va contacta in cel mai scurt timp!

Oferta valabila pana la 31 mai 2023

Alte informatii

placeholder

Design.

Noile faruri cu forma alungita, care integreaza acum tehnologia MFR, sunt disponibile in culoarea caroseriei si se prelungesc spre bandourile aripilor frontale. Grila frontala a fost redesenata, proportiile autovehiculului fiind accentuate de luminile de zi cu LED reproiectate. Tema de design se extinde spre noua bara de protectie spate si luminile cu LED, care au fost reproiectate, iar jantele de 17 inchi completeaza aspectul progresist.

Conectivitate.

Sistemul AVN include tehnologii de conectivitate si de confort precum Bluelink, serviciile Hyundai LIVE, alaturi de functiile Apple CarPlay si Android Auto, disponibile wireless pentru sistemul audio de 8 inchi. Noul KONA Electric beneficiaza de un ecran central de 10,25 inchi, care incorporeaza navigatia. Prin intermediul aplicatiei Bluelink, clientii isi pot localiza autovehiculul, il pot bloca si debloca de la distanta sau pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil. In timpul deplasarii, functii precum sistemul de climatizare sau incalzirea volanului pot fi activate printr-o comanda vocala.

placeholder
placeholder

Autonomie extinsa.

Noul Kona Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare. Versiunea cu baterie de 64 kWh - 204 CP (150 kW), viteza maxima de 167 km/ h - ofera o autonomie de 484 de kilometri (conform WLTP). Bateria de 39,2 kwh - 136 CP (100 kW), viteza maxima de 155 km/ h – ofera o autonomie de 305 kilometri (WLTP). Ambele variante sunt disponibile cu un cuplu de 395 Nm. Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie, bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica.

 *Oferte destinate persoanelor fizice supuse unor termene și condiții, valabile conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2023. Ofertele prin Programul Rabla / Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

 

Pentru mai multe detalii despre Programele Rabla și Rabla Plus, te rugăm să consulți site-ul afm.ro.

 

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.