Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.

CONECTIVITATE FordPass
CONECTIVITATE FordPass

CONECTIVITATE FordPass

O lume conectata. Vehicule conectate.

 

Asociaza FordPass cu FordPass Connect pentru a debloca o serie de functii inteligente.

Odata asociat, vehiculul va comunica cu lumea din jur, oferindu-ti informatii despre masina ta si mentinandu-te in miscare in moduri inteligente.

✅ BLOCARE DE LA DISTANTA - Nu te vei mai intreba niciodata daca ai incuiat masina cand esti prea departe ca sa verifici. Foloseste FordPass pentru a bloca si debloca de oriunde de la distanta si a-ti continua ziua fara griji.

✅ PORNIRE DE LA DISTANTA - O dimineata rece? Incalzeste masina si curata geamurile, inainte sa-ti legi sireturile. Pornirea de la distanta inseamna ca Ford este gata de drum odata cu tine.

✅ SECURIALERT - SecuriAlert te ajuta sa te relaxezi stiind ca vehiculul tau se afla intr-o stare de securitate sporita. Daca usile sunt deblocate sau deschise, chiar si cu o cheie duplicat, acesta va trimite o notificare pe smartphone-ul tau.

✅ LOCATIA VEHICULULUI - Nu-ti gasesti vehiculul Ford intr-o parcare aglomerata? Sau l-ai imprumutat cuiva drag? Poate vrei sa verifici daca masina este acolo unde ai lasat-o. FordPass iti poate arata ultima locatie inregistrata pe harta.

Termeni si conditii:

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.