Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Tiriac Auto iti prezinta noul Ford Transit Courier!

Capabil, fiabil si foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Transit. Confortabil, placut la condus si plin de tehnologii inteligente, precum un autoturism Ford. Acesta este noul Transit Courier.
 
Forma compacta a utilitarei o face sa aiba o manevrabilitate superioara si, multumita unuia dintre cele mai bune diametre de bracaj din clasa sa, puteti negocia cu usurinta strazile inguste si spatiile de parcare stramte.
 
Nu va lasati insa pacalit de postura mica a noului Transit Courier; o suprafata de incarcare de 2,3 metri cubi va ofera cu 10% mai mult volum de incarcare decat alte vehicule din aceeasi clasa. Optati pentru peretele despartitor pliant cu scaun pentru pasager care poate fi „pliat si coborat” si veti beneficia, de asemenea, de o lungime de incarcare de top in clasa sa, de 2,59 m. 
 
Si indiferent de cate ori va trebui sa opriti, nu o veti face prea des pentru a alimenta. Acest lucru se intampla deoarece motorul pe benzina premiat EcoBoost de 1,0 l si motoarele avansate diesel Duratorq de 1,5 l si 1,6 l asigura o economie de combustibil remarcabila si un nivel redus al emisiilor: pana la 3,7 L/100 km (76,3 mpg) si doar 97 g/km cu sistemul Auto-Stop-Start si sistemul de limitare a vitezei la 100 km/h. 
 
Tehnologii avansate, inclusiv camera video pentru vizualizare spate, senzori de distanta la parcare si Asistenta la pornirea in rampa (si multe altele), sunt prevazute pentru a face fiecare deplasare in parte cat mai sigura, usoara si fara probleme posibil. Toate acestea in timp ce Ford SYNC cu comanda vocala va elibereaza, oferindu-va posibilitatea de a prelua si de a efectua apeluri telefonice in modul hands-free. Mai mult, sistemul va va citi cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primiti.* 
 
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.