Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Programul Rabla Plus: Ce modele electrice si hibride a inscris Tiriac Auto in program

Tiriac Auto, dealer autorizat pentru Ford, Hyundai, Jaguar, Mercedes-Benz si Mitsubishi, participa si in 2021 la Programul Rabla Plus.  

Programul de innoire a parcului auto roman, denumit oficial Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 (Rabla Plus), este derulat de AFM si finantat din Fondul pentru Mediu. 

Pe scurt, in 2021, subventiile acordate de stat, la achizitionare, sunt:

  • Subventia de la stat pentru achizitia unui autoturism electric se pastreaza in valoare de 45.000 de lei
  • Subventia pentru hibride (doar Pug-in Hybrid), este de 20.000 de lei cu conditia ca aceasta sa nu depaseasca 50% din pretul de lista al masinii si sa genereze o cantitate de CO2 mai mica de 50 g/km.
  • Mai mult, persoanele fizice, dar si cele juridice, pot cumula aceste ecotichete doar cu prima de casare obtinuta in cadrul programului „Rabla” (500 de lei pentru un autotursim vechi de cel putin opt ani si totodata, de minim 8 ani sa fie si inmatriculata pentru prima data in Romania).

Ce modele poti achizitiona de la Tiriac Auto prin Rabla Plus

Stim cu totii, in ultimii ani mobilitatea individuala trece prin schimbari majore si astfel din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru achizitionarea unui autoturism ELECTRIC sau PLUG-IN HYBRID.


Pentru ca progresul tehnologic, inovatia si pasiunea sunt elemente care pot sta la baza deciziei de achizitie, Tiriac Auto a pregatit o gama variata de modele, in fiecare locatie Tiriac Auto din tara:

  • Ford: Kuga Plug-in Hybrid, Explorer;
  • Hyundai: Ioniq Plug-in Hybrid, Ioniq Electric, Ioniq 5, Kona Electric, Santa Fe Plug-in Hybrid, Tucson Plug-in Hybrid;
  • Jaguar: i-Pace;
  • Mercedes-Benz: Clasa A 250 e Hatckback, Clasa A 250 e Sedan, CLA 250 e Coupe, Clasa B 250 e, Clasa E 300 e, Clasa E 300 de, GLA 250 e, GLC 300 e, GLC 300 de, GLC Coupe 300 de, GLE 350 e, GLE 350 de, GLE Coupe 350 e, EQA, EQC, EQV, eSprinter, eVito Furgon;
  • Mitsubishi: Eclipse Cross Plug-in Hybrid, Outlander Plug-in Hybrid;

In cazul persoanelor fizice inscrierea se va face direct in reteaua Tiriac Auto, dar nu mai tarziu de 31 decembrie a fiecarui an aferent desfasurarii programului (in limita fondurilor) cu exceptia anului 2024, cand data-limita de inscriere este 25 noiembrie.

In cazul in care, exista posibilitatea ca unele informatii sau masuri sa se modifice, cel mai valid canal, in acesta perioada, ramane https://www.afm.ro/vehicule_electrice_ghid_finantare.php.

De asemenea, in aceasta perioada, reteaua de showroomuri si service-uri Țiriac Auto este deschisa si ne puteti gasi la Bucuresti, Brasov, Oradea, Constanta, Pitesti si Bacau dar si pe www.tiriacauto.ro sau la *4141 (Contact Center).

Pentru a vedea ofertele speciale valabile in showroomurile Tiriac Auto, prin programul Rabla Plus 2021, acceseaza linkul de mai jos:

  • Oferte Speciale Rabla Plus 2021 aici

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.