Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Oferta Transit Van prin Zilele Ford Transit

Ford Transit Van

✔ 19.104 €

✔ Rata lunara de la 250 €** + TVA

 

Un vehicul din gama Transit este un partener pe cat de flexibil, pe atat de practic si eficient. Cu Transit Van, o legenda in gama vehiculelor comerciale, iti poti transporta atat echipa, cat si materialele, fara efort.

Desi e cea mai mare utilitara a gamei, Transit Van este si economica, gratie gamei de motoare EcoBlue TDCi 2 l.

Aproape fiecare aspect al unui Transit poate fi modificat, astfel incat sa iti satisfaca nevoile de afaceri.

 

Transit Van 350L BASE 2.0 TD 105 CP, T5 M6 FWD LWB vine la pachet cu:

•           aer  conditionat;

•           radio, Bluetooth, conexiune USB;

•           faruri de ceata si geamuri electrice.

 

Vino in showroom-urile Ford si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta:

-        dobanda 0%**

-        rata lunara de la 250 €**+ TVA

-        garantie extinsa (2+2 ani sau 150.000 km)**

 

Solicita oferta Ford Transit Van

 

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Transit VAN 350L BASE 2.0TD 105 CP T5 M6 FWD LWB, in valoare de 19.103,73 Euro + TVA (22.733,44 Euro TVA inclus), avans 25% in valoare de 4.775,93 Euro + TVA (5.683,36 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (477,59 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,10% (14,33 Euro + TVA), valoarea ratei lunare 250 Euro + TVA (297,50 Euro TVA inclus). Rata lunara contine principal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 150.000 km).

IMPORTANT: Garantia extinsa acopera aceleasi componente ca si garantia de baza, cu anumite exceptii pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, altele decat cele deja mentionate, si este supusa unor termene si conditii fiind valabila in limita stocului dealerilor participanti in acest program pana la 30.09.2019.

Valorile de emisii si consum rezultate in urma aplicarii algoritmului prezentat mai jos sunt consum mixt 6.9 - 7.1 l/100 km; emisii CO2: 179 -184 g/km.

Foarte important in ceea ce priveste masurarea valorilor de emisii si consum:

In perioada septembrie 2017- decembrie 2019, majoritatea vehiculelor noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care este o procedura de testare noua pentru masurarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, intr-o maniera mai realista. De la 1 septembrie 2018, in ceea ce priveste modelele noi de autovehicule, WLTP inlocuieste Noul Ciclu de Conducere European (NEDC).

Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul decombustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, inmajoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC.

Avand in vedere ca perioada de mai sus este o perioada de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document sunt valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC-CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford.

Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro , sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Va informam ca in intervalul 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 locatiile din reteaua Tiriac Auto vor fi inchise.

Incepand cu data de 4 decembrie, revenim la programul normal si va asteptam sa ne vizitati!

🇷🇴 Va dorim o mini-vacanta frumoasa!

×