Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.



Oferta Ford Kuga prin Programul Rabla 2019

Ford Kuga

Oferta prin Programul Rabla dezvoltat de Ford. 

doar 18.700 €** TVA inclus

cu pachet Trend inclus

E practic, dar rafinat. Puternic si cu un design modern. Inteligent si cat se poate de impunator. Ce-ți poți dori mai mult de la un SUV?

Acum beneficiezi de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 CP, cutie manuala cu 6 trepte si o reducere echivalenta cu valoare tichetului Rabla***. Mai mult, pretul special include si dotarile optionale din pachetul Trend:

Pachet Trend

  • jante aliaj 17'';
  • oglinizi piabile elecrtic;
  • Sistem de asistenta I activa la parcare (parcare paralela si perpendiculara – include senzori de parcare fata si spate)

 

Solicita oferta Ford Kuga

 

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

*

Ford Romania isi rezerva dreptul de a inceta sau modifica promotiile la propria discretie, fara vreo notificare prealabila.

Clauzele si conditiile specifice ale promotiilor sunt disponibile la showroomurile Ford Tiriac Auto.

**

Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale. Această campanie este supusă unor termeni și condiții iar prețul include TVA. Foarte important înainte de a decide achiziția:1) Prețul modelului este obținut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanți în campanie; 2) Campania este adresată atât persoanelor fizice cât și celor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanți la program, cu valabilitate până la 31.12.2019.

Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vânzărilor organizată independent de importatorul Ford România SA până la 31.12.2019, în limita stocului disponibil la dealerii Ford.

*** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct și nu contravine dispozițiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu și alte instituții relevante din România. 

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opționale suplimentare celor deja menționate, este supusă unor termene, respectiv condiții și este valabilă în limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanți în program. Având în vedere implementarea graduală, începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuiește treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii și consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislației europene în vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 7 l /100 km, nivelul de emisii CO2(g/km): 160, valori măsurate în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Pentru informații de ordin legal suplimentare va rugăm consultați www.rarom.ro, secțiunea dedicată acestei teme și autoritățile/legislația fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la showroomurile Ford Tiriac Auto. 

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.12.2019

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.