Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Oferta Ford Fiesta prin Programul Ford Business Weeks

FORD FIESTA

Oferta prin Programul Ford Business Weeks 

de la 9.500 €** + TVA 

și rată lunară 213 €** + TVA prin Ford Business Partner (avans 0%, asigurări, mentenanță si anvelope de iarnă incluse)

 

Un stil de business activ impune o mașina pe măsură. Noul Fiesta oferă flexibilitate și utilitate pe șosea și nu numai. O mașină cu design modern și tehnologii inteligente, care transformă noțiunea de destinație în plăcere,pentru ca tu să conduci mai dinamic și să te bucuri de o experiență unică.

Ofertă pentru Fiesta Trend  5 uși, 1.1 85CP , transmisie manuala  5 trepte:

  • aer condiționat manual;
  • radio, SYNC, display 4,2"Audio SWC, Bluetooth, 3xUSB, 6 difuzoare;
  • my Ford dock.

Vino în showroom-urile Ford! La Business Weeks și profită de oferta specială pentru Fiesta Trend

 

Solicita oferta Ford Fiesta

 

** Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale.

Oferta de leasing operațional este adresată exclusiv persoanelor juridice și asimilate și este realizată de ALD Automotive SRL pentru modelul FIESTA TREND 5 uși 1.1 85CP, transmisie  manuală 5 trepte CO2: 117 g/km având consum mediu de 5.2 l/100km calculat conform normelor europene în vigoare, detaliate mai jos.

Prețul propus este un preț special rezultat în urmă aplicării simultane a discounturilor Ford și ALD Automotive la care se adaugă TVA conform reglementărilor în vigoare și poate diferi de alte campanii promoționale desfășurate de Ford prin distribuitorii sau de ALD Automotive prin colaboratorii săi.

Serviciile incluse în cadrul contractului de leasing operațional sunt următoarele: costuri de înmatriculare, vignetă aplicabilă circulației pe drumurile publice din România, asigurări CASCO și RCA, mentenanţă cu piese de origine în rețeaua autorizată Ford, anvelope iarnă-vară premium și administrarea acestora, asistenţă vehicul şi șofer valabilă 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat în considerare următorii parametri: un kilometraj maxim de 95.000km/ contract și o durata a contractului de 57 luni.

Oferta de leasing operațional este indicativă și poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare în funcție de rezultatul analizei financiare a aplicantului.

Oferta specială este valabilă doar pentru contractele de leasing operațional semnate până la dată de 30.06.2019, în limita stocului disponibil. Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opționale, suplimentare celor de mai sus și este supusă unor termene și condiții fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanți în acest program până la 30.06.2019.

Foarte important în ceea ce privește măsurarea valorilor de emisii și consum (afișate mai sus):  în perioada septembrie 2017-decembrie 2019, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce privește modelele noi de autovehicule, WLTP înlocuieste integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC).Dat fiind că aceste noi condiții de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situațiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC. Având în vedere că perioada de mai sus este o perioada de tranziție din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce privește emisiile de CO2 și consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC-CO2MPAS) folosit în această perioada de tranziție. Aceste noi proceduri de măsurare valorilor de emisii și consum (NEDC CO2MPAS și WLTP) influențează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informații legate de nivelul emisiilor și consum, contactați rețeaua noastră de dealeri autorizați Ford.

Valori precum consumul de combustibil și/sau de curent electric sau distanță maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS și cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifică pe măsură adaptării la la procedurile de omologare în continuă evoluție.

Pentru informații de ordin legal suplimentare va rugăm consultați www.rarom.ro, secțiunea dedicată acestei teme și autoritățile/legislația fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus. Detalii și explicații suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanți la campanie.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.