Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.



Noul Ford Transit Connect

Noul Transit Connect a fost inspirat de nevoile de business ale clientilor Ford.
Cu ajutorul tehnologiilor sale si designului contemporan, nou Transit Connect nu va va lasa afacerea la greu si va atrage mereu privirile.

Acesta este motivul pentru care noul Ford Transit a fost imbunatatit si modernizat si mai mult: au fost integrate mai multe tehnologii noi, pentru ca dumneavoastra sa profitati la maxim de acestea.

►Economisiti combustibil si bani     
Pentru orice operator in transport sau in distributie, eficienta inseamna ca marfa de volum si greutate maxima sa fie transportata la costuri minime, in cel mai scurt timp si fara compromisuri in ce priveste siguranta.
Datorita intervalului mare de intretinere din segmentul sau, cu noul Transit Connect veti vizita mai rar service-ul.
In plus, clinetii vor beneficia si de cea mai buna economie de combustibil din clasa sa, datorita gamei complete de tehnologii ECOnetic create pentru reducerea consumului:

  •  Motoare avansate diesel Duratorq, economice, durabile si de incredere, fac din noul Transit Connect lider in segmentul sau in privinta consumului – de la 4,3 l/ 100 km**. O gama de motoare pe benzina si diesel avansate, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau sase trepte de viteza sau cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza, asigura niveluri ridicate de putere si cuplu, precum si o eficienta exceptionala a combustibilului: de la doar 4,0 L/100 km cu emisii de CO2 nu mai mari de 105 g/km.
  • Butonul Auto-Start-Stop inchide automat motorul atunci cand stationati sau sunteti in trafic, asteptand.
  • Garantie de 12 ani impotriva perforarii prin coroziune.
  • Intervale de service de doi ani sau 30,000 km.

►Simplificati-va ziua de lucru. Mai mult spatiu, mai multe oportunitati de afaceri.
 Chiar daca preferati versiunea furgon, furgon cu cabina dubla sau versiunea Kombi, aveti garantia ca noul Transit Connect va va reprezenta bine afacerea, cu o capacitate mare de transport si un confort interior de invidiat.
Toate modelele Transit Connect au fost echipate cu cele mai noi tehnologii si functionalitati, precum:

  • Spatiul de marfa permite incarcarea unor obiecte lungi pana la 3 metri pentru versiunea scurta si 3.4 m pentru versiunea lunga. Puternica, practica si fiabila, aceasta utilitara ofera spatiu de incarcare generos: 3,0 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) si 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu pana la circa 1.000 kg de marfa. Un perete despartitor ingenios, prin care se poate incarca, va permite, de asemenea, sa transportati in siguranta, in interiorul utilitarei, tevi, scari si alte incarcaturi lungi de pana la 3,0 m in versiunea L1 si de pana la 3,4 m in versiunea L2.
  • Cu un scaun dublu, flexibil, pentru pasagerii din fata, care va permite sa transportati pana la trei persoane in modelul utilitara, si versiuni de utilitara cu cabina dubla si Kombi capabile sa transporte pana la sapte persoane, aveti, de asemenea, posibilitatea de a lua cu dumneavoastra la fiecare lucrare o intreaga echipa, precum si materialele si echipamentele necesare realizarii lucrarii. De asemenea scaunul pasagerului se poate cobori pentru a obtine o suprafata de scriere si se poate rabata pentru a crea un spatiu de depozitare generos.
  • Deplasarile devin mai sigure si mai usoare. Noul Transit Connect este lider in segmentul sau in materie de siguranta. La Noul Transit Connect, programul electronic al stabilitatii (ESP) cuprinde standard: Sistem de Control al Tractiunii (TCS), Sistem de Control al Remorcii, Sistem de Avertizare la Franarea de Urgenta, Sistem la Plecarea din Panta (HSA), Control Adaptiv al Greutatii (LAC), Asistent la Franarea de Urgenta (EBA), Protectie Anti-Rostogolire (ROM), Control Vectorial al Tractiunii, ABS integrat.
  • Ford SYNC va permite sa controlati playerul digital integrat al masinii sau muzica de pe smartphone-ul dumneavoastra, sa preluati si sa initiati apeluri, folosind comenzi vocale uzuale. Tehnologiile avansate va mentin conectat, va distreaza si va ofera siguranta si protectie. Acestea includ: SYNC cu comenzi vocale, care efectueaza si preia apelurile si poate chiar sa citeasca cu voce tare mesajele text primite, atunci cand ii cereti; si tehnologia Active City Stop, care detecteaza daca o coliziune la viteza redusa este iminenta si franeaza automat.
  • Asistenta pentru situatii de urgenta premiata la nivel international foloseste telefonul dumneavoastra mobil pentru a apela automat serviciile de urgenta, in cazul unor accidente.
  • TCO (Total Cost of Ownership). Se estimeaza ca TCO-ul pentru noul Connect, ceea ce inseamna costul total de intretinere si rulare, este imbunatatit cu 7,5% fata de actualul Transit Connect.
  • Anvelopele de 16’’ va permit obtinerea unui consum de combustibil imbunatatit, marirea duratei de exploatare a anvelopelor cu 10% si imbunatatirea distantei de franare cu 6% comparativ cu anvelopele de 15’’.


 

**Valorile declarate cu privire la consumul de combustibil si emisiile de CO2 au fost masurate in conformitate cu specificatiile si cerintele tehnice prevazute in directiva Europeana nr. 80/1268/ EEC sau Regulamentul European (EC) 715/2007 amendat prin (EC) 692/2008. Consumul de combustibil si emisiile de CO2 sunt specificate pentru un tip de vehicul si nu pentru un anume vehicul. Standardul aplicat in cursul procedurii de testare permite comparatia dintre diferite tipuri de vehicule si diferiti producatori. Aceasta informatie nu face parte din nici o oferta de produs realizata. Consumul de combustibil poate varia in practica, eficienta energetica a fiecarui vehicul fiind influentata de configuratia (individuala) vehiculului, stilul de condus, utilizarea diferitelor echipamente prezente pe vehicul (ex. Aerul conditionat), ca si de alti factori, independent de caracteristicile tehnice. Nota: Toate motoarele respecta norma EURO V in ceea ce priveste emisiile. Toate motoarele pe benzina sunt echipate cu catalizator.

Noul Transit Connect va fi introdus curand in configuratorul Tiriac Auto.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.