Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Noul Ford Puma la Tiriac Auto Online Expo 2020

Noul Ford Puma: un nou capitol din istoria designului Ford si primul model hybrid produs in Romania! 

Tiriac Auto, dealer autorizat Ford in Bucuresti (Baneasa), Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Pitesti, a prezentat noul Ford Puma in cadrul primei editii a salonului auto online organizat de Tiriac Auto

Asaza-te confortabil si urmareste de-acasa prezentarea noului Ford Puma realizata cu ocazia Tiriac Auto Online Expo 2020

Noul model Ford Puma adopta o abordare complet noua in ceea ce priveste designul, oferind un aspect unic, modern. Partea frontala se remarca prin eleganta, iar farurile premium au un design mai vertical, foarte asemanator cu Ford GT.

Motorizari performante

In plus, noul model Puma beneficiaza de cele mai recente motoare diesel si pe benzina, cu emisii reduse. Acestea sunt cuplate cu cutii de viteze fie manuale, fie Powershift, dezvoltate special pentru a oferi o combinatie de putere si economie. 

Tehnologia EcoBoost Hybrid poate furniza mai multa putere, acceleratie crescuta, dar cu emisii mai scazute de CO2. Motorizarile hibride usoare au redus emisiile de CO2 intre 8% si 22% si sunt mai eficiente din punct de vedere alconsumului de combustibil in comparatie cu vehiculele traditionale pe benzina/motorina. Aceste vehicule reprezinta o optiune excelenta pentru persoanele care conduc pe distante mai scurte, in special in oras si cu viteze medii mai mici. MHEV-urile sunt sustinute de tehnologia start-stop, care creste eficienta combustibilului in timpul conducerii in oras.

Tehnologii inovatoare

Noul Ford Puma detine o serie de caracteristici inteligente si tehnologii inovatoare ce asigura un control complet. Dintre acestea se distinge bordul digital cu ecran tactil avansat, de 8", care ofera informatii cheie in campul vizual al soferului. De asemenea, se poate alege dintre mai multe moduri de conducere care schimba caracteristicile de rulare, pentru a se potrivi fie conducatorului auto, fie conditiilor rutiere sau de vreme.

Tehnologiile inteligente de asistenta pe care le include Ford Puma avertizeaza in privinta potentialelor pericole, iar sistemele inteligente ajuta la mentinerea tractiunii si stabilitatii. 

Noul Ford Puma pune un mare accent de utilitate, adaptandu-se prin inovatii auto de ultima ora la nevoile vietii moderne. Are cea mai buna capacitate de incarcare pe spate din clasa sa, prin faptul ca detine un compartiment de incarcare nou si inovator. Acesta se numeste Mega Box, are pozitie mai joasa, ofera un spatiu suplimentar de depozitare de 80 litri si poate gazdui articole de pana la 115 cm inaltime.  

Tot la capitolul utilitate putem adauga suportul de incarcare wireless a telefonului sau husele detasabile ale scaunelor care permit curatarea mai usoara a acestora. 

Dotari standard

Oricare ar fi versiunea Puma pe care o veti alege, va veti bucura de: Faruri si lampi spate cu LED, Radio, ecran 8" cu functia touch, cadrane de bord digitale, SYNC3, Navigatie, 7 difuzoare, senzori de parcare posteriori, Sistem de asistenta pre coliziune (camera) cu franare post impact, Sistem de asistenta si avertizare la pastrarea benzii de rulare, dar si Sistem detectare oboseala sofer.

Veti regasi in lista de dotari echipamente pe care ceilalti competitori din segment nu le au: scaune cu masaj lombar, haion actionat electric, pilot automat adaptiv cu functie stop. Toate acestea, dar si designul unic, conduc catre o masina cu aspect premium.

In concluzie, indiferent daca preferati confortul unui vehicul de calitate superioara sau dinamica conducerii unui vehicul sport, exista un nou Ford Puma potrivit pentru dumneavoastra! Alegerea nu a fost niciodata mai usoara, nu-i asa? 

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Va informam ca in intervalul 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 locatiile din reteaua Tiriac Auto vor fi inchise.

Incepand cu data de 4 decembrie, revenim la programul normal si va asteptam sa ne vizitati!

🇷🇴 Va dorim o mini-vacanta frumoasa!

×