Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Noul Ford Focus – Imposibilul devine acum posibil la Tiriac Auto!

Vino sa il descoperi la Zilele Portilor Deschise, pe 6 si 7 decembrie la Tiriac Auto! Vei avea ocazia sa testezi tehnologii avansate, cum ar fi: 
Sistemul Ford SYNC 2 cu comanda vocala si ecran tactil de 8” iti permite sa controlezi in mod intuitiv sistemele de navigatie, divertisment si climatizare ale masinii, doar cu ajutorul vocii. 
 
Tehnologia imbunatatita de asistenta activa la parcare te poate ajuta sa faci, fara ajutorul mainilor, parcari laterale, usurandu-ti, de asemenea, parcarea in spatii dispuse perpendicular pe bordura. Tehnologia poate detecta un spatiu, controland apoi directia in timp ce masina se deplaseaza in marsarier. In plus, sistemul de asistenta la iesirea din parcare este proiectat pentru a te ajuta sa iesi din cele mai dificile spatii. 
 
Motorul de ultima generatie EcoBoost de 1 litru, premiat in trei ani consecutivi ca cel mai bun motor din lume, iti ofera echilibrul perfect dintre putere si economie de combustibil. Stim ca esti asaltat de cifre, asa ca iti oferim o comparatie – poti ajunge de la Bucuresti la Viena cu un singur plin!*. In plus, ai la dispozitie o gama larga de alte motorizari, atat diesel cat si benzina. Iar transmisia avansata PowerShift si schimbatorul de viteze cu padele amplasate pe volan maximizeaza performanta si eficienta. 
 
Iar adevaratii pasionati pot beneficia de o oferta speciala de lansare pentru noul Ford Focus: 
 
Pentru doar 14.000 Euro, TVA inclus, poti demara de la Tiriac Auto la volanul noului Ford Focus Trend, cu 5 usi, dotat cu motorizare de ultima generatie EcoBoost 1.0 l, 100 CP** si cu dotari standard cum ar fi:
• 6 airbaguri
• Volan si schimbator imbracate in piele
• Sistem Ford MyKey
• Sistem de control avansat al cuplului motor
• Sistem de Asistenta la plecarea din rampa (Hill Launch Assist)
 
In plus, poti profita de pachetele de accesorii Protection, Styling si Performance la un pret special de lansare. 
 
* estimare realizata pentru noul Ford Focus, 5 usi, 1.0l EcoBoost, 100 CP, Euro 6, consum mixt 4.6 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 105. 
** oferta valabila in limita stocului disponibil, la dealerii participanti la promotie.
 
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.