Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Noua familie Transit

Incepand cu 1965, Ford Transit s-a aflat printre cele mai preferate autovehicule comerciale. Proprietarii de afaceri erau impresionati de rezistenta, functionalitatea si fiabilitatea modelelor Transit.Astazi, noua gama de modele TRANSIT este gata sa-ti ofere capacitatile varfului de gama la un consum de combustibil redus, precum si tehnologie inteligenta, intr-un design contemporan. Fiecare autovehicul se va dovedi un element valoros si util pentru afacerea ta, totul cu un cost redus pentru combustibil si o amortizare a investitiei in cel mai scurt timp posibil.

Noua gama de modele cuprinde patru vehicule distincte, in functie de profilul companiei tale si nevoile de business. In ordine descrescatoare privind dimensiunea acestora, avem urmatoarele modele: Transit, Transit Custom, Transit Connect si Transit Courier.

Indiferent de incarcatura pe care o transporti, de tipul afacerii tale sau de ambitiile pe care le tintesti, te poti baza oricand pe unul din modelele Ford din noua gama Transit.

 Noul Ford Transit este cea mai mare utilitara din gama. Disponibila intr-o gama larga de ampatamente, stiluri de cabina, inaltimi ale plafonului, motoare si multe altele, va ofera o mare varietate de optiuni pentru specificatiile vehiculului. Pe scurt, spuneti in ce domeniu activati, enumerati cerintele si veti gasi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastra.

Lista lunga de tehnologii de ultima generatie include SYNC cu Asistenta de urgenta, Tempomat adaptiv si Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a va face viata mai usoara, iar multe dintre aceste sisteme functioneaza automat, permitandu-va sa va concentrati asupra unor lucruri mai importante.

Alte tehnologii, precum Incarcarea regenerativa inteligenta, ajuta motoarele puternice ale noului Transit sa fie si mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Cat despre spatiul pentru marfa, de cat aveti nevoie? Noul Transit dispune de o zona de incarcare maxima extinsa, de pana la 15,1  m3, si de capacitatea de a transporta obiecte lungi de pana la 4,2 m (cu perete despartitor standard instalat). Prezinta, de asemenea, o capacitate de remorcare maxima de pana la 3,5 t.

Si, indiferent ce transportati, incuietorile extrem de solide si alarmele sofisticate va vor proteja atat incarcatura, cat si vehiculul.

Pentru a afla mai multe despre dotarile si optiunile disponibile, descarcati brosura in format electronic.

Aflati mai multe despre noul Transit si descoperiti noul design, bucurati-va de experienta de condus, utilitatea si costurile, performanta si eficienta, siguranta si protectia, stilurile de caroserie si capacitatea, alegand unul din modelele disponibile.

 

Oferta speciala pentru persoanele juridice: FORD TRANSIT CUSTOM la 16.600 Euro si prelungire gratuita a garantiei!

Pana la data de 30 iunie 2014 persoanele juridice beneficiaza de un pret special de achizitie pentru Van-ul International al Anului 2013: 16.600 Euro,  pentru Ford Transit Custom 250 SWB, 2.2 TDCI 100 CP. In plus, Ford Romania ofera, gratuit, prelungirea perioadei de garantie de la 2 la 4 ani, pentru toate modelele Transit Custom achizitionate pana la data de 30 iunie 2014*.

Iar acesta este doar inceputul listei de beneficii pe care le ofera noul Transit Custom: cel mai bun van al anului 2013 aduce, in orice afacere, avantajele cele mai relevante:

  • Lider in segmentul sau in privinta spatiului de incarcare – minim 3 euro paleti, pe versiunea cu ampatament scurt.
  • Lider in segmentul sau in privinta intervalului de revizie - 50.000 km / 2 ani.
  • Lider in segmentul sau in privinta consumului - de la 6.7 l /100 km**.
  • Lider in segmentul sau in materie de siguranta - cel mai cuprinzator sistem ESP din clasa***.

Va rugam sa contactati cel mai apropiat dealer Ford pentru detalii despre oferta si pentru a configura utilitara adecvata afacerii dumneavoastra.

Oferta de pret este valabila pentru Ford Transit Custom Van 250 SWB (L1H1), motorizare 2,2l TDCI, 100 CP, M6., pentru achizitiile efectuate pana la data de 30 iunie 2014 de catre persoanele juridice. Pretul nu include TVA.
*Promotia consta in prelungirea gratuita a perioadei de garantie de la 2 la 4 ani garantie este valabila pentru persoanele juridice, pentru vehicule achizitionate pina la 30 iunie 2014, pentru orice model Transit Custom aflat in lista de pret valabila in aceasta perioada pe
www.ford.ro
** Consum mixt 6,7 l/100 km, pentru modelul 250 VAN L1H1 100CP
*** Program Electronic al Stabilitatii (ESP) cuprinde standard: Sistem de Control al Tractiunii (TCS), Sistem de Control al Remorcii, Sistem de Avertizare la Franarea de Urgenta, Sistem la Plecarea din Panta (HSA),Control Adaptiv al Greutatii (LAC), Asistent la Franarea de Urgenta (EBA), Protectie Anit-Rostogolire (ROM), Control Vectorial al Tractiunii, ABS integrat. Optional, pot fi incluse Sistem Avertizare la Parasirea Benzii si Airbag-uri pasager si Cortina

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Va informam ca in intervalul 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 locatiile din reteaua Tiriac Auto vor fi inchise.

Incepand cu data de 4 decembrie, revenim la programul normal si va asteptam sa ne vizitati!

🇷🇴 Va dorim o mini-vacanta frumoasa!

×