Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.



Ford a inceput productia europeana a noului SUV EcoSport la Craiova

Pe 12 octombrie 2017, Ford a demarat la Craiova productia noului SUV de clasa mica EcoSport, pe fondul cererii in crestere a clientilor din acest segment, aducand noi locuri de munca in Romania.

Decizia de a construi noul EcoSport in Europa in locul continuarii importului sau de la fabrica Ford din Chennai, India, va ajuta Ford sa se ridice la cererile in crestere ale clientilor din acest segment.

Investitia totala pe care Ford a realizat-o in complexul de productie de la Craiova incepand cu martie 2008, momentul preluarii facilitatilor, depaseste un miliard de euro. Craiova va fi singura sursa de productie EcoSport pentru Europa (cu exceptia Rusiei). In total, fabrica va livra SUV-ul Ford pe 56 de piete de pe patru continente. Acestea includ piete foarte diverse precum Marea Britanie, Noua Caledonie (Oceania), Turkmenistan (Asia Centrala) sau Africa de Sud.

Alaturi de noul EcoSport, echipa Ford Craiova va continua sa produca motorul Ford 1.0 EcoBoost, singurul castigator al titlului "Motorul International al Anului" timp de patru ani consecutivi. SUV-urile inseamna, de asemenea, mai multe locuri de munca. Pana la finalul anului, Ford va creste cu 1700 numarul de  angajati noi la Ford Craiova, totalul atingand 3900 de locuri de munca in zona productiei de vehicule si in cea de productie de motoare.

Noul Ford EcoSport ofera un nivel inalt de versatilitate si capacitati imbunatatite, un design mai rafinat la interior si exterior si tehnologii sofisticate dedicate clientilor sai, asa cum este sistemul de tractiune integrala Intelligent All Wheel Drive, care imbunatateste tractiunea si aderenta pe sosea si in afara acesteia.

Noua tehnologie a motorului diesel EcoBlue de 1,5 litri dezvolta pana la 125 CP si ofera un nivel optimizat al emisiilor. Noul habitaclu ofera comenzi mai usor de utilizat si materiale moi la atingere, o consola centrala noua si scaune mai confortabile.  EcoSport este disponibil in premiera, de asemenea, intr-o versiune sportiva ST-Line, aceasta fiind inspirata din gama Ford Performance.

Va asteptam in reteaua TIRIAC AUTO cu informatii detaliate despre noul SUV EcoSport.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.