Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.Accesorii disponibile pentru modelele Ford


Prin gama de accesorii Ford, aveti posibilitatea de a va personaliza si mai mult masina pe care o detineti si ii puteti spori gradul de confort si siguranta de care aveti nevoie.


Produsele care fac parte din linia stilistica de accesorii Ford va ofera ocazia de va asorta masina pe care o detineti personalitatii si stilului vostru de viata. Astfel, puteti alege dintr-o gama diversa de ornamente printre care veti gasi spoilere, grile frontale, benzi decorative, capace de oglinda, jante din aliaj si multe altele.


Daca va doriti sa transportati mai mult decat lucrurile care va incap in portbagaj, puteti opta pentru montarea unor bare transversale de acoperis si a unui suport de portbagaj pentru acoperis, sau chiar o foarte utila cutie de depozitare Thule. Daca vreti sa transportati prin tractare, in oferta noastra de accesorii Ford veti gasi si cateva kit-uri pentru bare de remorcare potrivite fiecarui model al marcii. Pentru siguranta obiectelor pe care le transportati aveti la dispozitie cateva produse menite sa le protejeze, precum covorasele de protectie portbagaj, captuselile pentru spatiul de incarcare sau o plasa de retinere bagaje, pentru a va asigura ca toate obiectele transportate raman la locul lor, ajung intacte la destinatie si fara a pune in pericol pasagerii.


Pentru protectia celor mai delicati pasageri, va punem la dispozitie mai multe modele de scaune auto pentru copii, indispensabile pentru ca cei mici sa aiba parte de o calatorie confortabila si in siguranta.


La un drum lung impreuna cu familia sau cu prietenii, cu siguranta se vor dovedi foarte utile sistemele de Infotainment, dar si sistemele de navigatie, pentru a ajunge relaxati la destinatie, fara a va preocupa de gasirea celui mai bun traseu.


Si pentru ca stim ca fiecarui sofer ii place sa aiba o masina bine intretinuta, va oferim cateva produse care va vor ajuta in acest sens, printre care gasiti produse de ingrijire auto, covorase de cauciuc sau aparatoare de noroi conturate.


Pentru a fi complet echipati in cazul unor evenimente rutiere neprevazute aveti la dispozitie gama de accesorii rutiere, care cuprinde trusa de prim ajutor, triunghi reflectorizant, cabluri de transfer curent pentru baterie, cablu de tractare, dar si alte obiecte care v-ar putea fi de ajutor in astfel de situatii.
Produsele prezentate mai sus, dar si multe altele, le puteti gasi in catalogul de accesorii Ford, iar lista de preturi poate fi consultata aici. Pentru mai multe informatii legate de accesoriile Ford, consilierii dedicati din showroom-urile noastre va stau la dispozitie.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Va informam ca in intervalul 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 locatiile din reteaua Tiriac Auto vor fi inchise.

Incepand cu data de 4 decembrie, revenim la programul normal si va asteptam sa ne vizitati!

🇷🇴 Va dorim o mini-vacanta frumoasa!

×