Trei noi modele concept vor dezvalui designul noii generatii Mitsubishi laTokyo Motor Show editia 2013

8 Octombrie 2013, TOKYO – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va dezvalui, in premiera mondiala, trei noi modele concept la cea de-a 43-a editie a Tokyo Motor Show 2013*. Cu noua identitate vizuala incorporata, ce simbolizeaza siguranta si functionalitatea unui SUV, cele trei modele pun in valoare tehnologia @earth, orientata catre mediu, tehnologie de ultima generatie folosita de Mitsubishi Motors Corporation, ce intruchipeaza conceptele de responsabilitate fata de mediu, placerea de a conduce, putere si siguranta.

Primul dintre cele trei concepte, Mitsubishi Concept GC-PHEV, reprezinta urmatoarea generatie de SUV de mari dimensiuni, ce foloseste un nou sistem PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) bazat pe un singur motor. Acesta ofera atat o manevrabilitate deosebita pentru un SUV precum si performante de top in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator. Sistemul dinamic, integrat, de control al vehiculului S-AWC (Super All Wheel Control) asigura manevrabilitatea superioara, stabilitatea cat si toate caracteristicile tot teren oferite de catre un SUV.

Modelul Mitsubishi Concept GC-PHEV este o “masina moderna” ce ofera, in plus, tehnologie de siguranta preventiva si tehnologie de asistenta a soferului, prin conectarea la retelele de telefonie mobila.
Cel de-al doilea model Concept XR-PHEV este un SUV compact, de ultima generatie, dotat cu un sistem PHEV de tractiune fata, usor si eficient, beneficiind de o performanta semnificativ imbunatatita, pentru protectia mediului. In plus, este usor de manevrat si agil, caroseria sa asemanandu-se cu cea a unui model coupe sport.

Modelul Mitsubishi Concept AR, al treilea model prezentat, este un monovolum compact, multifunctional, de ultima generatie, ce ofera atat mobilitatea unui SUV cat si habitaclul spatios al unui monovolum. Acest concept beneficiaza de cele mai recente tehnologii de eficientizare a consumului de combustibil, ce includ utilizarea unui motor cu injectie directa, supraalimentat, de capacitate cilindrica mica. Tehnologiilor de ultima generatie, incorporate in acest concept, li se adauga un habitaclu spatios si reconfortant, destinat pasagerilor, multumita designului special al acestuia cat si a modalitatii de dispunere a scaunelor, de care acestia se pot bucura.


*Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul http://www.tokyo-motorshow.com/en/.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.