SERVICE COMMITMENT- Masina ta, angajamentul nostru

Ca șofer de Mitsubishi, experimentezi rezultatul a peste 100 de ani de design inovator si inginerie excelenta. Acum mergem și mai departe și introducem: SERVICE COMMITMENT/ (ANGAJAMENT SERVICE).

Mașina ta, angajamentul nostru

 

Noi nu doar vindem mașini. Ne angajăm să le permitem clienților să se bucure deplin de mașinile lor. De acum înainte, fiecare nou Mitsubishi vine cu SERVICE COMMITMENT: 

5 ani garanție vehicul;

Gama Mitsubishi Motors este o îmbinare de design atrăgător și inginerie excelentă. Există mii de piese în fiecare din vehiculele noastre, și ne ocupăm de oricare timp de 5 ani sau 150.000 de kilometri. Pentru detalii, termeni și condiții, consultă Caietul de Service care a venit odată cu vehiculul.

 

5 ani garanție la accesoriile originale;

Accesoriile originale Mitsubishi Motors montate pe modelele Mitsubishi înainte de livrare sunt garantate împotriva defectelor de montare sau de execuție. Dacă un accesoriu prezintă probleme în cadrul perioadei de acoperire a garanției, acesta va fi reparat sau înlocuit la un dealer autorizat sau centru service Mitsubishi Motors. Mai multe detalii, se găsesc în caietul de service care a venit odată cu vehiculul.

 

5 ani asistență rutiera gratuita (MAP);

Pachetul de asistență rutieră gratuită (MAP) este proiectat să accentueze experiența de a deține un Mitsubishi, asigurând în același timp o liniște sufletească. Acest pachet a fost gândit pentru a asigura o întrerupere minimă pentru tine și alți pasageri, dacă aveți o problemă cu vehiculul, în vacanță sau acasă.

Disponibil pe bază de apel, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, MAP îți furnizează un service:

- Rapid și eficient;

- Personalizat pentru a acoperi orice eventualitate;

- Consecvent și disponibil peste tot în Europa.

 

Consultă caietul de service care a venit odată cu vehiculul pentru detalii, termeni și condiții legate de MAP.

 

Verificare gratuită a vehiculului;

Poți duce vehiculul la o verificare în 25 de puncte vitale, gratuit în orice service autorizat Mitsubishi Motors. Contactează-ne pentru programare. Poate vrei o verificare înainte de iarnă sau înainte de vacanța de vară. Tu alegi!

 

*Pachetul SERVICE COMMITMENT/ (ANGAJAMENT SERVICE) este aplicabil tuturor mașinilor înmatriculate începând cu data de 01.01.2020. 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.