Noul Mitsubishi Outlander, siguranta si consum uimitor de mic

Noul Mitsubishi Outlander, exponentului noii generatii de SUV-uri nipone, beneficiaza de un consum uimitor de mic si siguranta la nivel inalt.


Experienta producatorului japonez si tehnologiile de ultima generatie isi spun cuvantul, astfel ca noul Outlander beneficiaza de o tinuta de drum exemplara, dotari de siguranta si confort pentru intreaga familie, precum si de un sistem de tractiune integrala, ce permite adaptarea perfecta la orice conditii de drum si de vreme.

Beneficiile aduse de noul Outlander sunt:

  • consum uimitor de mic
  • siguranta si calitatea fabricatiei
  • tinuta de drum de exceptie
  • grija pentru mediu

Noul Outlander este disponibil spre vanzare in toate reprezentantele Mitsubishi din reteaua Tiriac Auto din Bucuresti si din tara la un pret incepand de la 22.308 euro cu TVA inclus.


La achizitionarea noului model Mitsubishi Outlander, posesorii beneficiaza de:

  • 3 ani asistenta rutiera gratuita
  • 5 ani garantie

Vezi acum harta retelei nationale Tiriac Auto si infrunta iarna la volanul noii generatii Mitsubishi Outlander!

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.