Mitsubishi Outlander PHEV primeste 5 stele la testul de impact Euro NCAP 2013

Cu scopul de a dezvolta productia autovehiculelor electrice (EV si PHEV*) astfel incat acestea sa reprezinte 20% din totalul productiei, pana in 2020, Mitsubishi Motors Corporation isi propune, implicit, ca aceste autovehicule electrice sa cucereasca piata. Acest scop a constituit unul din principalele motive, pe baza caruia Mitsubishi Motors a dezvoltat tehnologia plug-in hybrid electric – aplicata intai pe noul Outlander PHEV – cu performante de incarcare ridicate si o buna autonomie.

Siguranta avansata
Acest obiectiv include si siguranta, fie activa sau pasiva. In 2011, modelul 100% electric, i-MiEV, a trecut cu brio de testul de impact Euro NCAP. Astazi, modelul Outlander PHEV este recompensat cu 5 stele, multumita unui excelent nivel de protectie al acumulatorului si ale componentelor sistemului electric de inalta tensiune, ce nu au fost afectate de acest test de impact:
· Protectie pasager adult: 88%
· Protectie pasager copil: 84%
· Protectie pieton: 64%
· Asistenta de siguranta: 81%

In plus, sistemul avansat de prevenire a impactului frontal “Front Collision Mitigation” al modelului Outlander, recent testat de catre Euro NCAP, se regaseste de asemenea pe varianta PHEV. Recent lansat in Europa, modelul Outlander PHEV, a inregistrat 12.000 de comenzi incepand cu 18 noiembrie 2013. In Olanda, piata de lansare, rata actuala a comenzilor este de 100 unitati pe saptamana si este in crestere.

Outlander PHEV: Siguranta pasiva

- Caroseria ranforsata impreuna cu un cadru suplimentar pentru baterie intaresc intreaga structura si sporesc protectia la impact.

- Noua baterie foarte bine etansata indeplineste cele mai exigente standarde de conducere ale unui SUV.

- Carcasa acumulatorului, fabricata din tabla rigida, impreuna cu un cadru solid destinat cresterii durabilitatii acumulatorului, blocheaza si undele electromagnetice.

- Capacul inferior ajuta la protejarea acumulatorului de pietris si moloz.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.