Mitsubishi Outlander PHEV - Inaugurarea la nivel european - vanzari CY13

Propunandu-si ca, pana in 2020, autovehiculele electrice si hibrid electrice (PHEV), comercializate sa reprezinte 20% din vanzarile sale, Mitsubishi Motors Corporation si-a stabilit un obiectiv ambitios, concentrandu-se pe Europa, cea mai mare piata de desfacere pentru tehnologiile sale.

Peste 12.000 de comenzi / peste 8.000 de livrari


In acest sens, inaugurarea de succes a vanzarilor modelului Outlander PHEV in Europa – primul autovehicul hibrid electric al MMC si precursor al unei game vaste de modele PHEV – vine ca punct de sprijin al obiectivelor stabilite de companie.
Lansat prima oara doar pe anumite piete (Olanda, Suedia, Norvegia si Elvetia) incepand cu octombrie 2013, Outlander PHEV a inregistrat peste 12.000 de comenzi in Europa, dintre care 8.197 unitati au fost livrate clientilor finali. Pana la sfarsitul lunii decembrie, 8.009 unitati au ajuns doar in Olanda, aceasta beneficiind si de un regim fiscal favorabil ce incurajeaza dezvoltarea tehnologiilor eco-friendly, cum sunt autovehiculele cu emisii scazute.

Beneficiind de un volum mare de masini pentru piata europeana, Mitsubishi Motors Olanda va livra in curand peste 11.000 unitati ce au fost rezervate pana in prezent, iar numarul este in crestere.
Dincolo de acest succes initial, masina va fi lansata progresiv, pe parcursul anului 2014 si pe alte piete europene, generand un volum substantial de unitati vandute.

MMC estimeaza ca volumul productiei de Outlander PHEV, la nivel global, va atinge aprox. 30,000 unitati pana la finalul lunii martie 2014. Capacitatea de productie maxima preconizata pentru tot anul este de peste 50,000

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.