Clubul de fotbal Dinamo Bucuresti a primit doua masini electrice Mitsubishi i-MiEV

Dovada unei preocupari responsabile de calitatea mediului o arata companiile care au inceput sa foloseasca masini propulsate exclusiv de motoare electrice. Clubul de fotbal Dinamo Bucuresti a primit marti doua masini electrice Mitsubishi i-MiEV, in cadrul parteneriatului cu Tiriac Auto.

Viziunea este unul dintre principiile impartasite de membrii echipei Tiriac Auto. Acelasi principiu i-a inspirat pe constructorii de la Mitsubishi Motors cand au produs modelul i-MiEV,  primul autovehicul electric produs la scara larga de un constructor auto important. Sa conduci o masina electrica este mai mult decat o declaratie de mediu, este un mod de responsabilizare fata de modul de condus, fata de participantii in trafic, fata de resursele pe care le ai la dispozitie.  Ma bucur sa gasesc in actionarii FC Dinamo parteneri de incredere care impartsesc aceleasi valori si principii de business. Decizia de a introduce in flota de masini modelul electric Mitsubishi i-MiEV este una curajoasa si inovativa, care sper ca va fi un model pentru companiile din piata. Pentru o masina folosita exclusiv in oras avantajele pe care le ofera un i-MiEV sunt evidente, tinand cont de costurile extrem de mici de intretinere.” declara Daniel Antor, Director General Tiriac Auto.

Ma bucur ca putem sa fim parteneri cu cei de la Tiriac Auto intr-un astfel de proiect. Peste cateva luni, in functie de cate masini electrice se vand, noi impreuna cu partenerii nostri de la Tiriac Auto vom planta un numar de pomi egal cu numarul de masini vandute. Vom promova, vom milita pentru conceptul ecologic si, nu in ultimul rand, economic. Aceasta masina face parte din parteneriatul nostru cu Tiriac Auto iar eu voi fi primul utilizator. Trebuie sa tinem cont de generatiile care vin din urma, de viitorul acestei planete. Se fac investitii si sunt proiecte ambitioasei pentru a pastra natura in conditii cat mai bune. Poate pe viitor si jucatorii de la Dinamo vor conduce astfel de masini.” Ionut Negoita
 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.