Tiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz, a incheiat un parteneriat strategic cu Fratelli

Incepand cu luna noiembrie 2014, Tiriac Auto, una dintre cele mai importante retele de distributie a marcii Mercedes-Benz pe piata din Romania, a incheiat un parteneriat cu locatiile Fratelli din Bucuresti si Constanta. 
 
Astfel, clientii Tiriac Auto se vor bucura de diverse beneficii si servicii, ca de exemplu: accesul la serviciul “Fratelli’s Super Car”, care presupune asigurarea transportului, la cerere, prioritate in vederea rezervarii spatiului personalizat Mercedes-Benz din locatiile Fratelli,  precum si accesul la diverse petreceri sau concerte desfasurate in locatiile grupului.
 
”Ca si Tiriac Auto, Fratelli reprezinta o poveste de succes a unui brand 100% romanesc. In plus, impartasim aceleasi valori si o viziune similara, aceea de a ne dedica pe deplin clientilor nostri cu scopul de a le oferi servicii de cea mai inalta calitate. Acesta a fost motivul pentru care am decis sa includem Fratelli printre partenerii nostri strategici si sunt sigur ca impreuna vom reusi sa le oferim clientilor Mercedes-Benz - Tiriac Auto experiente memorabile”, a precizat Florian Velcu, Brand Manager Mercedes-Benz la Tiriac Auto. 
 
Tiriac Auto, are drept obiectiv principal consolidarea relatiei client - companie - marca.  Astfel, au fost initiate programe de loializare si de fidelizare a clientilor, dezvoltandu-se parteneriate strategice cu companii de renume, in scopul cultivarii unei relatii de durata si consistenta cu fiecare dintre clientii sai.
 
 
Liviu Popescu, partener Fratelli, a completat: „Parteneriatul cu Tiriac Auto este unul din principalele motive de bucurie si mandrie pentru Fratelli din acest an si vine ca o confirmare a eforturilor noastre sustinute de a dezvolta produse si servicii de calitate. Cu un set de valori care se completeaza si cu dorinta de inovatie pe o piata aflata in continua dezvoltare, pornim impreuna pe acest drum si va asiguram ca nu am uitat sa ne punem centura!’’
 
Lider in segmentul in care activeaza, Fratelli a obtinut doua premii la editia 2014 a Galei de Excelenta Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, la sectiunea “Restaurante, Baruri si Cluburi”, fiind desemnat cel mai bun club pentru al doilea an consecutiv, iar Biutiful by Fratelli, in premiera, cel mai bun pub. 
 
Pentru a fi la curent cu noutatile Tiriac Auto, va invitam sa accesati site-ul si pagina de Facebook a companiei.
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes