Ţiriac Auto

Call center 24/7  
*4141


 • Ford
 • Hyundai
 • Jaguar
 • Land Rover
 • Mercedes-Benz
 • Mitsubishi Motors

Le mulţumim celor care „Aleg Ţiriac Auto”!

Ţiriac Auto anunţă lansarea campaniei “Aleg Ţiriac Auto”.

Mai multe detalii

NOUTĂŢI

Ţiriac Auto prezintă peste 40 de modele la Salonul Auto Bucureşti 2014

Ţiriac Auto prezintă peste 40 de modele la Salonul Auto Bucureşti 2014
Ţiriac Auto participă la Salonul Auto Bucureşti, desfăşurat în perioada 23 octombrie - 2 noiembrie, în incinta complexului Romaero Băneasa.    Dispunând de un spaţiu generos de desfăşurare, Ţiriac Auto este cel mai mare expozant din cadrul salonului, prezentând peste 40 de modele ale mărcilor… [...]
Mai multe detalii

SERVICII ŢIRIAC AUTO

Având reprezentanţe în toată ţara, Ţiriac Auto oferă asistenţă şi service auto la cele mai înalte standarde de calitate.


Comandă-ţi un test drive

Comandă-ţi un test drive

Mai multe detalii
Descoperă Show-room-urile Ţiriac Auto cele mai apropiate de tine

Descoperă Show-room-urile Ţiriac Auto cele mai apropiate de tine

Mai multe detalii

Abonare la newsletter

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos pentru a primi notificări pe adresa de e-mail.
Prin selectarea butonului "DA", declar că îmi exprim în mod expres și neechivoc consimțământul, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de mine, cuprinse în această corespondență (cerere), să intre în baza de date a Țiriac Auto SRL și a partenerilor săi contractuali, pentru a fi prelucrate și utilizate în orice activități și scopuri legate de furnizarea produselor și serviciilor, în scop statistic, precum și în scop de marketing, publicitate, reclamă și marketing direct (inclusiv primirea de apeluri în acțiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri și materiale tipărite), informare cu privire la produse și servicii (inclusiv noile produse și servicii), promoții și concursuri, și orice alte comunicări comerciale inclusiv cele electronice. Datele furnizate de mine vor fi administrate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, în conformitate cu legislația în vigoare: Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.
Cunosc faptul că Societatea Țiriac Auto SRL este operator în prelucrarea datelor cu caracter personal înregistrat sub numărul 5674. Am cunoștință de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa Țiriac Auto SRL din București, Bdul Expoziției nr. 2, clădirea C9, sector 1, îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
 • dreptul de acces, respectiv să obțin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate
 • dreptul de intervenție asupra datelor
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 • dreptul de a mă adresa justiției
 • dreptul de a mă opune prelucrării datelor personale care mă privesc și de a solicita ștergerea datelor personale
În cazul selectării butonului "NU", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto SRL exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.
Vă informăm cu privire la faptul că preluarea solicitării dvs. de către Țiriac Auto SRL este condiționată de bifarea uneia dintre variantele "DA/NU".

Dacă pe viitor doriți să vă dezabonați de la primirea informărilor cu privire la activitatea Țiriac Auto sau a partenerilor săi, vă rugăm consultați politica Confidențialitate.
Notă: câmpurile menționate cu * sunt obligatorii pentru a vă putea procesa solicitarea.

Trimite 
Prima mașină
Programul Național Prima Mașină

Completează formularul de mai jos, pentru a afla mai multe detalii

Noi, Tiriac Auto S.R.L., acordăm foarte mare atenție protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal și suntem înregistrați la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 5674.

Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

Vă informăm cu privire la faptul că preluarea solicitării dvs de catre Țiriac Auto S.R.L. este condiționată de bifarea uneia dintre variantele "DA/ NU"

Trimite