Tiriac Auto ofera un autoturism Land Rover Freelander 2 Politiei Rutiere Bucuresti, in cadrul campaniei “Alege viata”

Bucuresti, 20 Ianuarie 2014. Tiriac Auto continua parteneriatul demarat anul trecut cu Inspectoratul General de Politie al Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera, oferind, un autoturism Land Rover Freelander 2 care va fi folosit in cadrul campaniei “Alege Viata”.

Freelander 2 este, prin fiecare detaliu al sau, o definitie perfecta pentru actiune si mobilitate. Modelul inglobeaza tehnologii avansate care ii extind capabilitatile. Intre acestea amintim sistemul de tractiune integrala permanenta si sistemul Terrain Response, extrem de utile in conditiile de aderenta redusa tipice urmatoarei perioade.

Oferita pentru a contribui la siguranta rutiera, masina este echipata standard cu sisteme de siguranta avansate,  incluzand o gama de sisteme sofisticate de control al stabilitatii integrate intr-o caroserie deosebit de solida cu celula de siguranta interna. Prin manevrabilitatea deosebita si confortul desavarsit pe orice suprafata, Land Rover Freelender 2 se descurca perfect atat pe sosea cat si in offroad.

Masina este dotata cu noul motor 2.2 D, dezvoltand o putere de 150 CP, cuplat la o transmisie manuala. Acesta permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 11,7 secunde si o viteza de top de 181 km/h, in conditiile in care consumul de combustibil si emisiile de noxe au valori remarcabile pentru aceasta clasa de automobile.

Autoturismul va fi folosit pentru asigurarea unui climat rutier sigur in Municipiul Bucuresti, pentru depistarea conducatorilor auto care incalca prevederile legale si in special a celor care depasesc limita legala de viteza admisa.

Parteneriatul reprezinta o noua proba a faptului ca Tiriac Auto se implica in eforturile menite sa conduca la scaderea numarului de accidente rutiere. ”Grupul Tiriac Auto isi asuma un rol activ in cresterea sigurantei pe sosele. Eforturile noastre vizeaza deopotriva educarea conducatorilor auto, dar si implicarea, alaturi de partenerii nostri,in programe care sa aiba drept finalitate o radicala schimbare in bine in ceea ce priveste traficul de pe drumurile din tara noastra”, a declarat Daniel Antor, Director General Tiriac Auto

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi LAND ROVER

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.