Mercedes-Benz lanseaza GLA si C-Class

Fa cunostinta cu noul standard!
 
Admira liniile sportive si lasa-te fascinat de inovatiile lor. Tiriac Auto lanseaza la Oradea noile modele Mercedes-Benz, Clasa GLA si Clasa C.
  • GLA: Mercedes-Benz completeaza gama de modele premium cu un nou exemplar modern, al carui design tineresc vrea sa dea gata publicul tanar. Un design care aminteste foarte mult de hatchback-ul A-Class prin majoritatea detaliilor, dar care reuseste sa se diferentieze facand parte dintr-o alta categorie - a crossoverelor care pun accent pe spiritul practic. 
  • C-Class: Cu un design care aminteste mult de varful de gama S-Class, cea de-a cincea generatie a lui Mercedes-Benz C-Class capata o imagine mai luxoasa, dar si o silueta foarte eleganta. Interiorul sau complet nou fata de generatia anterioara, aduce aminte de berlina sportiva Mercedes-Benz CLA prin design-ul sportiv al plansei de bord, garnisita cu materiale de calitate si finisaje ireprosabile. Berlina germana vine cu o greutate redusa cu 100 kg si un ampatament marit cu 80 mm, ceea ce asigura o agilitate mai buna si un confort sporit.  
Invitati speciali:
Andra
Catalin Maruta

Te asteptam pe 30 martie, incepand cu orele 18:00, la Lotus Center, strada Nufarului, nr. 30, Soseaua Mangaliei Nr. 211, pentru a te convinge ca perfectiunea nu cunoaste limite!

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi MERCEDES-BENZ

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.