Tiriac Auto Tiriac Auto

Mitsubishi Space StarMitsubishi Space Star

Mașina ideală pentru oras.

Incepand de la 11.940 € cu TVA.*

 

Dorești o mașină cu un interior flexibil și confortabil? O mașină care oferă o eficiență de top a combustibilului pentru clasa sa? O mașină care își face drum ușor prin trafic, care e distractiv de condus și ușor de parcat? Aici intră în scenă Mitsubishi Space Star. Este companionul tău ideal.

 

 Dotari incluse pentru Mitsubishi Space Star:

·      Computer de bord cu display central multifunctional (temperatura exterioara, distanta parcursa, consumul mediu, etc.)

·      Comenzi audio si hands free pe volan

·      Jante aliaj 14” x 4 1/2J” cu pneuri 165/65R14; kit de reparatii roti

·      Sistem de autoaprindere a farurilor si senzor de ploaie

·      Sistem de inchidere centralizata cu telecomanda

·     Volan reglabil pe inaltime

 

·      Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS)

Solicita oferta, iar consultantul nostru Mitsubishi te va contacta in cel mai scurt timp!


Oferta valabila in perioada 1 aprilie - 31 mai 2024.

*Vopsea metalizata inclusa. 

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.