Vanzari auto rulate

Contacteaza

O achizitie sigura: masini selectionate si verificate de catre profesionisti

 

Atunci cand cumperi un autovehicul rulat, vrei sa fii sigur ca el nu vine cu probleme ascunse, sa stii care-i este povestea, ca tu sa poti avea incredere in performantele lui viitoare. De aceea, fiecare autovehicul din parcul Auto Rulate al Tiriac Auto beneficiaza de un istoric complet si riguros, efectuat pe baza seriei de sasiu (numar VIN), ca mai apoi sa treaca printr-un proces complex si specializat de verificare tehnica, evaluare si cosmetizare, iar atunci cand este necesar, prin reconditionare sau reparare.

Pentru ca fiecare autovehicul rulat reprezinta o achizitie sigura cu kilometri reali si transparenta in privinta istoricului, cumparatorul beneficiaza de o perioada de garantie care incepe la livrarea autovehiculului si dureaza pana la 12 luni sau pana la numarul maxim de kilometri definit de catre dealer. Acordarea garantiei este supusa unor termene si conditii.

Alege marca si modelul care ti se potrivesc: pentru ca avem cea mai extinsa retea de dealeri auto la nivel national, parcul Auto Rulate cuprinde cea mai variata gama de autovehicule, potrivite nevoilor si dorintelor tale, fie ca este vorba de design, vechime, dotari sau buget. Indiferent ca te afli in Bucuresti sau in tara, fiecare punct de lucru Tiriac Auto Rulate include si un parc cu autovehicule rulate. Alaturi de cele sase branduri din portofoliul Tiriac Auto: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai, in reteaua de distributie Tiriac Auto Rulate gasesti numeroase alte marci. 

Verifica online, in timp real, modelele disponibile: pe website poti accesa specificatiile comerciale si tehnice ale fiecarei masini, poti solicita oferte personalizate si poti discuta cu un consilier, care te va ajuta sa identifici modelul potrivit pentru tine. Datele consilierului sunt disponibile pe pagina dedicata fiecarui autoturism de pe website. In plus, daca doresti sa achizitionezi unul dintre modelele disponibile intr-o alta locatie Tiriac Auto, noi il aducem mai aproape de tine. 

Viziteaza-ne in cel mai apropiat parc auto: prin intermediul website-ului nostru. Fiecare punct de lucru este listat individual pe website, impreuna cu datele de contact ale consilierilor din locatie. Astfel, ne asiguram ca orice intrebare ai, vei primi raspunsuri specifice cat mai prompt.

Solicita o oferta pentru unul dintre modele disponibile: folosind website-ul tiriacautorulate.ro. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie, pentru modelul ales. 

 

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.