Service rapid

Contacteaza

Reparatii rapide pentru masina ta

Nu trebuie sa-ti lasi masina in service zile intregi pentru cea mai mica problema. La Tiriac Auto, iti oferim service rapid si de calitate, tocmai pentru ca stim cat de pretios este timpul tau si cat de multa nevoie ai de masina in iuresul vietii de zi cu zi.

Acum ai posibilitatea de a-ti programa online, rapid, autovehiculul in service pentru servicii de intretinere. Apasa butonul Contacteaza de mai sus, alege service-ul Tiriac Auto cel mai apropiat si solicita o programare.

La service-ul rapid Tiriac Auto, personalul calificat realizeaza lucrari de intretinere precum schimb de ulei, filtre si lichid de frana, respectand standardele de brand, cu echipamente de ultima generatie si piese de origine in cel mai scurt timp posibil.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.