Ai nevoie de o vizita la service? Timpul tau este valoros pentru noi si venim in intampinarea nevoilor tale cu serviciul Door 2 Door.

E simplu: un sofer iti preia masina de acasa si ti-o returneaza dupa finalizarea lucrarilor de service.

 

1

Programeaza-te la service si bifeaza casuta Doresc ridicare masina de acasa.

Consultantul de service te va contacta telefonic pentru a stabili conditiile de preluare & predare a masinii tale. Retine - serviciul Door 2 Door trebuie solicitat cu minimum 24h inainte de interventia din service.

2

Masina ta este in siguranta!

Soferul iti va prelua masina si veti semna digital, pe tableta, un proces verbal de predare-primire. Acesta va preda masina consilierului de receptie service, la sediul Tiriac Auto.

3

Te anuntam cand masina ta este gata!

Dupa finalizarea reparatiilor si confirmarea platii, consilierul de service te va anunta telefonic ca masina ta este gata pentru a fi preluata de sofer. Pe perioada cat masina este in service, consilierul de receptie te va tine permanent la curent cu evolutia reparatiei.

4

Masina ta iti este predata in siguranta

Masina va fi predate soferului, in acelasi mod, ca si la preluare, cu proces verbal de predare-primire si insotita de poze. Masina va fi returnata la ora agreata de comun acord, impreuna cu documentele reparatiei ce urmeaza a fi semnate.

Preturi

Preluare masina cu sofer – 200 lei + TVA

Preluare masina pe platforma - 400 lei + TVA

Preturile mentionate se aplica EXCLUSIV pentru preluare de la locatiile clientilor si predare in locatiile Tiriac Auto, de la si catre adrese din orasele Bucuresti, Bacau, Brasov, Oradea, Pitesti, Constanta. In cazul in care ne solicitati aceste servicii din judetul Ilfov sau din zonele periferice oraselor mentionate, pe o raza de maximum 50 de km fata de km zero al oraselor respective, la pretul de mai sus se adauga o taxa de 100 lei + TVA. Pentru distante mai mari, costurile serviciului pot fi discutate punctual cu receptionerii de service.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.