Flote

Cand alegi Tiriac Auto, alegi un partener cu experienta si cu o retea de service-uri multi-brand in mai multe orase din tara.

Asiguram astfel atat mobilitatea vehiculelor tale, cat si asistenta profesionista la cel mai inalt nivel.

Clientii nostri de flota beneficiaza de servicii prompte de intretinere pentru masinile companiei, inclusiv interventii de natura mecanica si reparatii, ITP, ori vopsitorie post-accident.

Avantajele unui client de flota Tiriac Auto sunt:

• Gestionarea reparatiilor in reteaua Tiriac Auto

• Transparenta si optimizarea costurilor

• Tarife personalizate in functie de dimensiunea parcului detinut de client

• Flexibilitate in emiterea facturilor si efectuarea platilor

• Call center dedicat flotelor pentru programare si solutionare a solicitarilor in locatiile Tiriac Auto

Pentru detalii privind contractele de service, va rugam sa ne contactati la *4141

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.