Nu presupunem, calculam - afla cat valoreaza masina ta

Vrei sa stii cat valoreaza masina ta, dupa toate drumurile si calatoriile pe care le-ati parcus impreuna? Poti sa afli, fara niciun cost suplimentar. Expertii nostri evalueaza si calculeaza valoarea masinii tale, folosindu-se de informatiile pe care ni le furnizezi si de cataloage actualizate de pret, care acopera fiecare model si an de fabricatie. 

Imediat ce ai aflat care este valoarea masinii tale, poti sa o transformi intr-un autoturism nou, pentru ca poti sa o folosesti ca avans pentru achizitia unui nou Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz sau Mitsubishi, dar si pentru achizitia unui model rulat, din gama disponibila.

Completeaza formularul de aici, iar echipa Tiriac Auto Rulate iti va trimite o oferta de pre-evaluare pentru masina ta in maxim 48 de ore de la primirea informatiilor solicitate: 

Simplu si rapid!

 

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.