Țiriac Auto la Salonul Auto Bucuresti 2019

Zilele acestea Tiriac Auto participa la cea de-a 17-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2019, care se va desfasoara in perioada 10 - 20 octombrie 2019, la Romexpo. 

Ne gasiti la SAB 2019 cu cele mai noi modele ale tuturor marcilor din portofoliu, in standurile proprii din cadrul pavilionului B2 si de la exterior.

Echipele noastre de consultanti de vanzari sunt permanent la dispozitia vizitatorilor interesati de ofertele de achizitie si finantare pentru orice model Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, atat autoturisme cat si vehicule utilitare. 

De asemenea, Tiriac Auto Rulate participa cu un stand propriu, exterior, unde expune o selectie de automobile cu preturi speciale pentru Salonul Auto Bucuresti 2019. 

“Salonul Auto Bucuresti este un eveniment important pentru domeniul auto din Romania si ne reuneste admirabil la fiecare editie, fie ca suntem reprezentanti ai marcilor de automobile, pasionati, jurnalisti sau vizitatori in cautarea masinii potrivite. Tiriac Auto va fi la inaltimea asteptarilor, cu o prezenta spectaculoasa si avand capacitatea de a genera oferte personalizate”, a declarat Marius Marian, CEO Tiriac Auto. 

Ford Puma

La standul Tiriac Auto de la SAB 2019 avem expuse, in premiera in Romania, Mercedes-Benz EQC, Ford Puma, Mitsubishi ASX si de asemenea puteti admira cele mai noi modele, precum Range Rover Evoque, Mercedes-Benz Clasa A Sedan, Mitsubishi L200, Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid. Nu lipsesc atractiile pentru cei mai pasionati: Mercedes-Benz AMG GT, Jaguar F-Type, Ford Mustang. 

Mercedes-Benz clasa A Sedan

Publicul interesat de vehicule utilitare va asteapta, in zona exterioara, cu modelele Mercedes-Benz, noua gama Ford Transit, Ford Ranger Raptor.

Nu uitati, va asteptam zilnic, pana pe 20 octombrie, la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019, la Romexpo.

 

 

 

 

Publicat la: 09.10.2019

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.