Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor. Hyundai Motorsport obtine primul titlu mondial in WRC.

Organizatorii Raliului Australiei au anuntat astazi anularea ultimei etape din Campionatul Mondial de Raliuri FIA, din cauza incendiilor de padure din regiunea New South Wales. Dupa ce a incheiat Raliul Spaniei cu un avans de 18 puncte fata de echipa aflata pe locul secund, Hyundai Motorsport obtine titlul mondial la constructori in sezonul 2019 din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

“In primul rand, noi suntem alaturi de cei afectati. Rezultatul obtinut reprezinta o realizare colectiva pe care o impartim cu familia Hyundai din intreaga lume. Este un privilegiu sa contribuim la consolidarea strategiei globale Hyundai”, a declarat Scott Noh, presedintele Hyundai Motorsport GmbH.  

“Gandurile noastre sunt indreptate catre cei afectati. A fost un sezon foarte disputat si ne-am fi dorit sa luptam pana la capat pentru acest titlu. Le multumesc tuturor. Ne vedem din nou pe probele speciale in Raliul Monte-Carlo”, a mentionat Andrea Adamo, directorul Hyundai Motorsport.

Clasament general constructori – Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC)*:

1 Hyundai Shell Mobis World Rally Team         380 puncte

2 Toyota Gazoo Racing World Rally Team 362 p

3 Citroën Total World Rally Team 284 p

4 M-Sport Ford World Rally Team 218 p

*rezultate provizorii pana la validarea de catre FIA

 

Publicat la: 14.11.2019

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.