Pachetul Service Complet 3 ani Mercedes-Benz oferit de Tiriac Auto

Pachetul Service Complet 3 ani Mercedes-Benz Tiriac Auto se aplica unei selectii de modele Mercedes-Benz, in limita a 15.000 km/an pentru motorizarile pe benzina si 20.000 km/an pentru motorizarile diesel. Oferta este valabila pentru o selectie de modele Mercedes-Benz ce fac parte din aceasta campanie. 

Cauta in site masinile semnalate cu mesajul 3 ani service inclus!

GENERALITATI

Pachetul de Service Tiriac Auto include:

- toate reviziile periodice specificate de producator la intervalale (parecurs km si/sau ani) specifice autovehiculului

- toate operatiile de inlocuire a elementelor consumabile survenite ca urmare a utilizarii normale a autovehicului conform destinatiei acestuia, cu respectarea limitelor de incarcare si a combustibililor acceptati. (fara completari ulei de motor, lichid spalator parbriz, AdBlue)

- restul lucrarilor de reparatii mecanice si electrice survenite ca urmare a folosirii corecte a masinii, fara : operatiile de reglaje aparute ca urmare a utilizarii masinii pe drumuri neconforme, folosirea de combustibil neconform, daune/accidente etc. (ex geometrie, echilibrari roti, etc)

CONTINUT PACHET

Motor

Ansamblu culbutori incluzand tacheti hidraulici, supapele de admisie si evacuare (excluzand supapele arse si decarbonizarea), arcuri si ghiduri de supapa, chiulasa (excluzand planarea, crapaturile si decarbonizarea), garnitura de chiulasa si garnitura capacului de chiulasa, tija culbutori, arbore cu came si tacheti, pinioane si lanturi distributie, pinioane distributie variabila, curele distributie (daca au fost inlocuite conform recomandarilor producatorului - este necesara dovada scrisa), pompa de ulei, pistoane si segmenti, cilindrii motor, biele, bolturi de piston si cuzineti biela, arbore cotit si cuzineti, galerie de admisie, volant si coroana de angrenare, suporti motor si cablaj motor. Filtrul de particule este acceptat in cazul defectarii acestuia, nu si ptr cazul in care procesul de regenerare al acestuia nu a fost posibil ca urmare a modului de folosire a masinii cf manual utilizare.

Cutia de viteze manuala

Pinioane, butuc sincron, selectoare, arbori, rulmenti si bucse, pinioane de transfer.

Cutia de transfer

Flanse, servomotor electric, arbori, diferential, selectoare, lant cuplu, rulmenti, pinioane.

Cutia de viteze automata

Arbori interiori, pinioane, ambreiaje, frane banda, blocul hidraulic, traductor turatie, pompa ulei, rulmenti si bucse, servo, placa de conectare, pinioane de transfer si computer de comanda

Cutia de viteze cu transmisie variabila (CTX)

Toate piesele interne, ambreiaje, angrenaje planetare, pinion reductor, arbori, variatoare (fulii variabile), lanturi/ curele angrenare, simeringuri interioare, bucse si rulmenti.

Convertor cuplu

Defectul tuturor componentelor mecanice interne.

Diferential

Pinion si coroana, pinioane, arbori, rulmenti si bucse, distantiere, saibe reglaj

Punte fata

Rulmenti de roata, planetare si capete de planetara, cuplaje si articulatii universale.

Punte spate

Semiarbori planetari, arbore cardanic incluzand articulatiile, cuplaje si articulatii universale.

Turbosuflanta

Turbina este acoperita de garantie daca este in echiparea de fabrica.

Sistem ABS

Sistemul ABS doar echiparea de fabrica.

Sistem de racire

Racitor ulei, senzor temperatura motor, termostat motor, vas expansiune, calorifer, radiator, carcasa termostat, electro-vasco-cuplajul ventilator si pompa de apa.

Sistem de alimentare (benzina)

Sistem de reglare turatie mers incet in gol, ansamblu clapeta acceleratie, jicloare, pompa de combustibil electrica sau mecanica si valve electrice de control.

Sistem de injectie

Debitmetru de aer, valva auxiliara de aer, pompa de injectie, regulator de presiune combustibil, valve de control mers incet in gol si senzor de presiune combustibil .mentiune Exceptie daca tin de combustil

Sistem de alimentare (diesel)

Senzor presiune exterioara, dispozitivul de pornire la rece, pompa de injectie, pompa de transfer, releu bujii incandescente, senzor de presiune inalta combustibil, mecanism geometrie variabila distributie, pompa de joasa presiune, valva control presiune turbina, mecanismul/ clapeta de oprire motor si angrenajul pompei de injectie.

Aer conditionat (echipare de fabrica)

Compresor AC, vaporizator, valva de expansiune, rezervor, unitatea de control, butoanele de actionare, rezistenta/ modul de treapta ventilator si furtune AC.

Directie (incluzand directia asistata)

Pinion si cremaliera, caseta de directie, distribuitorul si pompa, furtune pompa servo, rezervor ulei, cutia de actionare (Excluse:refacerea geometriei rotilor ca urmare a dereglarii aparute din rularea masinii).

Suspensie fata si spate

Arcuri, bascule superioare si inferioare, articulatii bila si pivotante, brate superioare, bucse hidraulice brate inferioare, amortizoare fata / spate.

Suspensie hidropneumatica

Acumulatori suspensie hidraulica/ rezervor aer, valva control/ bloc valve control suspensie pneumatica/ bloc distributie hidraulica sistem stabilitate activa, pompa de presiune inalta si sferele de suspensie/ perne de aer, compresor aer, unitate electronica control. (Exclus: reglajul si echilibrarea).

Sistemul de franare

Cilindrul (pompa centrala) de frana, limitator/ repartitor (inclus in modulatorul ABS), pompa de vacuum, etrieri, cilindrii frana si servo frana. (Excluzand piesele corodate sau gripate). Placute si discuri de frana sunt acceptate in cazul utilizarii normale a masinii, intr-un regim de uzura noarmala

Sistemul electric

Electromotor si bobina electromotor, mecanismul de actionare si bendix, alternator, bobina de inductie, motor de actionare geamuri si trapa, comutator actionare trapa, unitate inchidere centralizata, ventilator incalzire/racire, releu semnalizare, distribuitor, motorase stergator parbriz si luneta, motorase stropitor parbriz si luneta, aprindere electronica, unitatea de control ASR, senzor nivel de combustil, unitate de control injectie, releu bujii incandescente, actuator ASR, mecanism electric inchidere usi, pompa sistem inchidere usi, motor parasolar spate, mecanism ridicare geamuri, dispozitiv intinzator pentru cureaua de transmisie, pompa vacuum si ventilatoare auxiliare, bloc lumini si semnalizator, claxon, comutator senzor temperatura si regulator tensiune, senzor presiune diferentiala (MAP).

Sistem de management motor (ECU)

Toate unitatile de control.

Sistemul de Evacuare gaze arse

Toba intermediara, Toba finala, Catalizator - in cazul unei uzuri normale, fara cauze externe generate de loviuri, coroziune, etc

Ambreiaj

Disc de ambreiaj, cablu de ambreiaj, amortizor ambreiaj, cilindru principal, placa de presiune, rulment ambreiaj, mecanism de autoreglaj si cilindru de actionare (receptor). (Exclus: defectele datorate uzarii anormale si abuzurilor).

Carcase

Daunele cauzate carcaselor, inclusiv blocul motor, ca urmare a defectelor unor piese electrice sau mecanice din interiorul acestora, acoperite de garantie.

Consumabile

Materialele consumabile precum ulei, antigel sunt acoperite daca inlocuirea lor este o consecinta a defectului unei piese acoperite de garantie.

SERVICII TIRIAC AUTO INCLUSE

Asistenta Rutiera

In caz de pana serviciile de tractare, repatriere pasageri, servicii de cazare, transport sunt gratuite pentru clientu, in conditiile mentionate in brosura Asistenta Tiriacauto

Call Center

*4141 serviciu de asistenta comerciala si tehnica. Progamarile in service sunt asigurate cu prioritate maxima prin Call center Tiriac Auto.

Consilere Daune

Consiler daune dedicat in vederea asigurarii derularii optime a reparatiilor si decontarilor cu companiile de asigurare.

 

Descopera ofertele Mercedes-Benz Tiriac Auto!

Publicat la: 15.02.2019

Auto Noi MERCEDES-BENZ

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.