Oferta Noul Transit Custom Trend prin Programul Rabla

Noul Ford Transit Custom Trend - avantaj client 8.000 €* fara TVA

 

Orice tip de afacere ai avea si oricare ar fi nevoile tale, Noul Ford Transit Custom este construit si reinventat, astfel incat sa ofere o performanta extraordinara si sa devina pilonul afacerii tale.

Noul model iti ofera o economie competitiva de combustibil, noi tehnologii, un spatiu de incarcare urias si o noua dinamica de condus.

Noul Transit Custom, pilonul afacerii tale. Suntem onorati sa te sustinem!

Oferta TRANSIT CUSTOM TREND 8+1 LOCURI 130 CP, include:

- aer conditionat fata/spate;

- instalatie spalare/ stergere spate;

- vopsea metalizata;

- jante de aliaj;

- geamuri fumurii.

Garanție extinsa (2+2 ani fara limita de km)

Solicita oferte Ford

 

Termeni și condiții aplicabile promoției:

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este o campanie de discount/reducere recomandata a pretului de lista pentru acest model de autovehicul. Suma comunicata (denumita “Avantaj client”) nu contine TVA. Pretul final facturat al autovehiculului va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%) si va fi rezultatul scaderii din pretul de lista al acestui model a sumei reprezentand Avantaj Client. Contravaloarea Avantajului Client este calculata la un curs exemplificativ de 4,75 RON/EUR.  Foarte important inainte de a decide achizitia: 1) Valoarea Avantaj Client comunicata este obtinuta dupa scaderea din pretul de lista, in mod cumulativ, a: i) contravalorii suportului financiar acordat de Ford Romania in cadrul programului de innoire a a parcului auto dezvoltat in mod independent de Ford Romania (denumit “Programul Rabla dezvoltat de Ford”) ; ii) contravalorii suportului recomandat acordat de dealerii participanti in aceasta campanie; 2) Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice; 3) Campania este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2019. 4) Programul Rabla dezvoltat de Ford (“Campania”) este un program comercial de promovare a vanzarilor organizat independent de importatorul Ford Romania SA, distinct de programul de innoire a parcului auto multianual dezvoltat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare, in functie de conditiile contractuale relevante. Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare.  Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 7.7 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 161, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019

Publicat la: 08.11.2019

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.